Maratonul Iluziilor cu Christianis // Sibiu Magic Show 2016


Data și ora:
Gazdă:

Teatrul Gong, Str. Al. Odobescu, Sibiu

Despre

⁂ Festivalul Sibiu Magic Show
2/6 decembrie 2016
_________________________

⁂ Sâmbătă, 3 decembrie, ora 20:00
Sala Parter, Teatrul GONG

✔ 10+ / recomandat copiilor cu vârsta peste 10 ani

Asociația Culturală Magic Art
România

★ MARATONUL ILUZIILOR ★
Magicianul / The Magician Christianis

★ Maratonul Iluziilor – un spectacol incendiar în care Magicianul Christianis va conduce publicul într-o lume plină de farmec şi mister, “lumea marilor iluzii”. Un show din care nu vor lipsi marile iluzii, aparate cu efecte misterioase, apariţiile si disparitiile de persoane si alte obiecte, momente de levitaţie şi catalepsie, transformări spectaculoase dar şi animale exotice, papagali, şerpi şi un crocodil. Spectacolele magicianului Christianis sunt adaptate pentru copii dar şi pentru adulţi, fiind prezentate într-un cadru muzical adecvat, cu decoruri şi efecte de lumini, pentru a crea un show cu adevărat magic.

☆ The Marathon of Illusions – a fiery show wherein the Magician Christianis will lead the audience in a world full of charm and mystery, the world of great illusions. A show that is not short of great illusions, of machines with mysterious effects, apparitions and disappearances of people and objects, levitating and cataleptic state moments, spectacular transformations as well as exotic animals such as parrots, snakes and a crocodile. The Magician Christianis’ shows are adapted for children and adults alike, and are presented in an adequate musical context, with décors and lights, in order to create a truly magical show.

⌛ 50 minute / minutes

⚖ preț bilet: 7 lei, tarif unic

⚖ Biletele pentru Festival pot fi achiziționate atât de la sediul teatrului (miercuri – vineri de la 11:00 la 18:00, sâmbăta de la 10:00 la 18:00 și duminicĂ de la 10:00 la 14:00), cât și online prin eventim.ro, în Librăriile Humanitas și în magazinele Germanos, Domo, Orange și Vodafone din toată țara. Pentru biletele achiziționate în rețeaua Eventim se percepe un comision de 10%.

✘ Rugăm spectatorii adulţi să verifice, înainte de cumpărarea biletelor, dacă spectacolele pe care doresc să le vizioneze sunt potrivite pentru copiii pe care îi însoţesc.

✘ După începerea spectacolului, accesul în sală nu mai este posibil.

Vă aşteptăm la festival!
www.teatrulgong.ro
✴✴✴✴✴✴✴✴✴✴