★Masterpiece(#1 Metallica tribute RO)★SIBIU★Rock N'Bike club


Data și ora:
Gazdă:

Stefan cel Mare 120, Sibiu, Romania, 550316

Despre

★MASTERPIECE (tribut Metallica)★Thrashing All Around tour★
23 nov. / vineri ★ SIBIU / Rock N'Bike club ★

Vino sa vezi cea mai tare trupa de tribut METALLICA din estul Europei ! Calitatea muzicii, showul, energia si dinamica trupei te va face sa te conectezi cu fiecare celula a fiintei tale, vei rezona pe o frecventa unde muzica rock se va armoniza cu trairile tale interioare! Vino cu cei mai buni prieteni de ai tai si savurati din plin un concert LIVE! Share, INVITE & B there for the SHOW!

https://www.facebook.com/events/970829926458579/

Masterpiece Romania - tribut Metallica, va susţine un super-concert, promiţând fanilor trupei şi nu numai, un show INCENDIAR!
Participă şi tu la concert, vineri, 23 nov, ora 21:00 la Rock N'Bike club din SIBIU! Share, INVITE & B there for the SHOW!

Suport artist: 25 lei

"METALLICA sunt regii încoronaţi ai muzicii metal, sunt cei care au reuşit să combine sound-ul agresiv cu o melodicitate aparte, viteza şi virtuozitatea cu tehnica muzicală, versurile şi mesajele adânci cu refrenele uşor de reţinut. Au înregistrat sute de piese, au susţinut mii de concerte, au mişcat milioane de inimi, este de netăgăduit că au lăsat o amprentă eternă în istoria muzicii universale. Au făcut asta de-a lungul a trei decenii, au modelat generaţii întregi de ascultători dar şi de muzicieni, au inspirat nenumăraţi oameni de pe întreaga planetă. După 30 de ani trupa Metallica încă este aici şi este o prezenţă extraordinară, o "entitate" plină de energie şi dinamism. În concluzie: Metallica is the Metal MASTERPIECE!" Andy Ghost