MĂȘTI VENEȚIENE - atelier de creație


Data și ora:
Bilete:
14 lei
Gazdă:

Teatrul Gong, Str. Al. Odobescu, Sibiu

Despre

ATELIERUL DE meșteRILIT
atelier de creație: MĂȘTI VENEȚIENE

Coordonator: Aurelia Călinescu

atelier recomandat copiilor cu vârsta cuprinsă între 6 și 10 ani
durata: 1h 30 min.

**
Luna februarie este luna carnavalului, când nimănui nu ar trebui să îi lipsească o mască. Acum este momentul să ne reinventăm și să îi uimim pe cei dragi cu fețe noi, împodobite cu pene, paiete și alte elemente de decor strălucitoare. Nimeni nu te va recunoaște! Haideți să surprindem și să ne lăsăm surprinși.


ATELIERELE DE MEȘTERILIT cu AuRILĂ și IepuRILĂ își propun să dezvolte un mediu creativ-educațional pe un model ce are la bază promovarea unor cursuri interactive pentru copii. Aceste ateliere deschid o poartă spre o mai bună înțelegere a artei teatrale prin formarea unei gândiri creative, menită să dezvolte imaginația copiilor, care au șansa să învețe lucruri noi din domeniu, într-un anturaj prietenos. Copiii fac cunoștință cu noțiuni noi precum teatrul de umbre sau marioneta, interacționează cu mai multe tipologii de păpuși de teatru, creează accesorii pentru costume și decor prin mijloace adecvate vârstei lor. Totodată cei mici vor deprinde tehnici de mânuire și animație, prin care vor însufleți obiectele construite de ei.

Scopul unui astfel de atelier este de a dezvolta creativitatea copiilor prin deprinderea unor operațiuni manuale de tăiere-decupare-asamblare și folosirea unor materiale diverse și tehnici de construcție specifice artei teatrale.
**
Preț bilet: 14 lei

Locurile sunt limitate la 10 participanţi/atelier.
La finalul proiectului copiii păstrează toate obiectele create în cadrul atelierelor.