Max&Moritz // spectacol în limba germană


Data și ora:
Gazdă:

Teatrul Gong, Str. Al. Odobescu, Sibiu

Despre

Joi, 15 decembrie, ora 18:30 / Donnerstag, den 15. Dezember um 18:30 Uhr
sala Etaj, Teatrul pentru Copii şi Tineret GONG
-----------------------------------------
spectacol în limba GERMANĂ
/ eine Vorstellung in deutscher Sprache

MAX & MORITZ
după / nach Wilhelm Busch

REGIA / REGIE: Mirela Bucur; MUZICA ORIGINALĂ / MUSIK: Marius Popa; în DISTRIBUŢIE / MIT: Daniela Dragomir, Hansel Andrei, Mircea Corcoveanu, Gabriela Mitrea, Angela Páskuy, Adrian Prohaska, Claudia Stühler.

spectacol recomandat copiilor cu vârsta peste 5 ani
/ für Kinder ab 5 Jahren
durată / dauer: 50 min.

**
După 56 de ani de la prima montare pe scena Teatrului de Păpuși de la Sibiu, în 25 iunie 1959, Max și Moritz au revenit în 2015 pe scenă într-o nouă versiune. Max şi Moritz este povestea în versuri a doi băieţi insuportabili, obraznici, care şi-au pus în cap să se amuze pe seama celor din jurul lor. Spectacolul povestește cu umor și măiestrie cele șapte pozne ale celor doi năzdrăvani care pun la cale fel de fel de farse cunoscuţilor lor. Astfel mătuşa Bolte rămâne fără găini, croitorul Tap intră la apă şi se îmbolnăveşte rău de tot de nu-l mai vindecă decât fierul de călcat, cofetarul rămâne fără prăjituri şi dascălul Lampel fără pipă, iar unchiul se trezeşte sub mulţimi de cărăbuşi. Mama celor doi îi aleargă, disperată, neştiind cum să le mai vină de hac, însă, în cele din urmă, timpul le pune capac.

**
Preţ bilet: 7 lei/ tarif unic

Accesul publicului la acest eveniment se face pe baza biletelor puse în vânzare la sediul teatrului (miercuri, joi, vineri 11:00 - 18:00, sâmbătă 10:00 – 18:00 și duminică 10:00 – 14:00), online (eventim.ro), la Librăriile Humanitas și în magazinele Germanos, Domo, Orange și Vodafone. Prețul unui bilet este de 7 lei, tarif unic. Pentru biletele achiziționate online și în rețeaua Eventim se percepe un comision de 10%.

✘ Rugăm spectatorii adulţi să verifice, înainte de cumpărarea biletelor, dacă spectacolele pe care doresc să le vizioneze sunt potrivite pentru copiii pe care îi însoţesc.

✘ După începerea spectacolului, accesul în sală nu mai este posibil.

Vă aşteptăm cu drag!
www.teatrulgong.ro