MAX & MORITZ // spectacol în PREMIERĂ


Data și ora:
Gazdă:

Teatrul Gong, Str. Al. Odobescu, Sibiu

Despre

Duminică, 20 decembrie, ora 11:00
la Teatrul pentru Copii şi Tineret Gong
----------------------------------------------------
SPECTACOL ÎN PREMIERĂ
în LIMBA GERMANĂ
recomandat copiilor cu vârsta peste 5 ani

MAX & MORITZ

un spectacol de Mirela Bucur
după Wilhelm Busch

MUZICA ORIGINALĂ: Marius Popa
în DISTRIBUŢIE: Hansel Andrei/Jenő Major, Mircea Corcoveanu, Daniela Dragomir, Gabriela Mitrea, Angela Páskuy, Adrian Prohaska, Claudia Stühler

ASISTENT SCENOGRAFIE: Adrian Vlad
PICTURĂ: Aurelia Calinescu
COSTUME: Claudia Benchea, Diana Ribana

durata: 50 min.

**

Ce se întâmplă cu o poveste? Se aşterne praful pe ea şi stă cuminte într-o carte până în ziua în care cineva, oricine, se hotărăşte să deschidă, curios, coperţile şi s-o readucă la viaţă.
Odată cu foile răsfoite, autor şi personaje deopotrivă prind curaj şi imaginaţia celui care citeşte dă startul unui carusel de întâmplări. Max şi Moritz, doi năzdravani chicotind a şotie, le pregătesc fel de fel de farse cunoscuţilor lor. Astfel tuşa Bolte rămâne fără găini, croitorul Tap intră la apă şi se îmbolnăveşte rău de tot de nu-l mai vindecă decât fierul de călcat, cofetarul rămâne fără prăjituri şi dascălul Lempel fără pipă, iar unchiul se trezeşte sub mulţimi de cărăbuşi. Mama celor doi îi aleargă, disperată, neştiind cum să le mai vină de hac, însă, în cele din urmă, timpul le pune capac.
Max şi Moritz rămân prieteni dincolo de vreme şi vă aşteaptă la Teatrul Gong, pentru a descoperi o poveste ce este pe placul copiilor din întreaga lume.

**
Preţ bilet: 7 lei/ tarif unic

Accesul publicului la acest eveniment se face pe baza biletelor puse în vânzare la sediul teatrului (miercuri, joi, vineri 11:00 - 18:00, sâmbătă 10:00 – 18:00 și duminică 10:00 – 14:00), online (eventim.ro), la Librăriile Humanitas și în magazinele Germanos, Domo, Orange și Vodafone. Prețul unui bilet este de 7 lei, tarif unic. Pentru biletele achiziționate online și în rețeaua Eventim se percepe un comision de 10%.

Vă aşteptăm, cu drag!
www.teatrulgong.ro