Meda sau Partea nu prea fericită a lucrurilor, proiecție de gală


Data și ora:
Gazdă:

Piața Mică 4, Sibiu, România
Organizator:

Despre

Câștigător la categoriile Cel mai bun regizor (Emanuel Pârvu) și Cel mai bun actor (Șerban Pavlu) în cadrul Festivalului Internațional de Film de la Sarajevo, Meda sau Partea nu prea fericită a lucrurilor ajunge și la Sibiu, în premieră, în cadrul CINE M-A văzut la Habitus. Proiecțiile de gală, în prezența regizorului, vor avea loc miercuri, 13 decembrie, respectiv joi, 14 decembrie, de la ora 20.00, la Librăria Habitus.

Sinopsis:
Filmul spune povestea lui Doru, un tăietor de lemne rămas văduv de o săptămână. Doru știe că va trebui să o ducă înapoi la orfelinat pe Meda, fetița pe care au avut-o timp de opt ani în asistență maternală. Ca să o păstreze pe Meda acasă și să poată depune el dosarul pentru asistență maternală, Doru trebuie să facă rost de bani. Însă într-o localitate izolată, unde doar mersul la tăiat de lemne și vânzarea vacilor pot aduce bani legal, Doru este forțat să accepte, după ce a încercat tot ce este omenește posibil, să participe la o acțiune de braconaj. În decurs de 6 zile, Doru se transformă dintr-un om serios, care respectă anumite principii, refuzând să participe la comiterea unor fapte ilegale, într-un om torturat de imposibilitatea de a o păstra pe Meda.

Preţ bilet: 10 lei.
Rezervări: 0733 956 223 | 0269 250 383.

CINE M-A văzut la Habitus este un eveniment organizat de Asociaţia ESTE FILM şi Librăria Habitus, cu sprijinul Asociației FAMart.