Memorialul Elemer Tordai 2020


Data și ora:
Gazdă:

Strada Rennes 2, Sibiu, Romania
Organizator:

Despre


Memorialul Elemer Tordai 2020 dă startul competițiilor de baschet pentru seniori, după aproape 7 luni de pauză datorată pandemiei. Între 7 și 8 octombrie, Clubul nostru va fi gazda ediției din 2020 a ”Memorialului Elemer Tordai”, la care vor participa, alături de BC CSU Sibiu, echipele: U BT Cluj Napoca, CSO Voluntari și Dinamo București.La 7 luni distanță de ultima competiție baschetbalistică de seniori desfășurată la noi în țară, Sibiul va fi gazda primului turneu de baschet, înaintea startului competițiilor oficiale. BC CSU Sibiu organizează, în 7 și 8 octombrie, Memorialul Elemer Tordai 2020, turneu la care și-au anunțat prezența, alături de echipa noastră, cei de la U BT Cluj Napoca, CSO Voluntari și Dinamo București.

 

”Sibiul respiră baschet și a demonstrat-o ori de câte ori a avut ocazia. Anul acesta, într-un an cu multe provocări și situații cu totul excepționale, Sibiul dă startul competițiilor baschetbalistice pentru seniori, în cadrul unui turneu devenit deja tradiție pentru noi. Ne bucurăm, în primul rând, că putem să jucăm acasă, că revenim pe parchet și abia așteptăm primele teste. Din păcate, așa cum știți, spectatorii nu vor avea acces, însă toate meciurile vor fi transmise LIVE pe pagina noastră de facebook. Sperăm să fie un eveniment reușit și îi invităm pe suporterii noștri să mai aibă puțină răbdare până când ne vom putea revedea cu toții ân sală și să ne urmărească online”, a spus Horațiu Floca, directorul BC CSU Sibiu.

Programul partidelor este următorul:

Miercuri, 7 octombrie, 2020:
ora 17:00: U-BT Cluj Napoca VS. CSO Voluntari
ora 19:30: BC CSU Sibiu VS. Dinamo București

Joi, 8 octombrie, 2020:
ora 17:00: Finala mică,
ora 19:30: Finala mare.
 

TOATE partidele din cadrul Memorialului Tordai 2020 vor putea fi urmărite LIVE pe DigiSport 4 și pagina de facebook a clubului nostru.

 

Memorialul Elemer Tordai este un proiect cofinanțat de primăria Municipiului Sibiu, prin Agenda Sport 2020.