Memorialul Tordai 2021


Data și ora:
Gazdă:
Strada Octavian Goga 1, Sibiu 550370, Romania
Organizator:

Despre

După luni întregi de restricții, BC CSU Sibiu se reîntâlnește cu suporterii, la Sala Transilvania, cu ocazia primelor meciuri de pregătire în vederea noului sezon, în cadrul Memorialului Elemer Tordai, în 5 și 6 septembrie 2021. Accesul spectatorilor va fi permis în proporție de 50 la sută, în baza protocoalelor medicale aflate în vigoare, cu prezentarea certificatului electronic COVID. Intrarea este gratuită, însă, pentru a se asigura un climat cât mai sigur, spectatorii vor trebui să își achiziționeze tichetele de acces, cu valoare 0 (zero), de pe platforma www.bilete.ro

 

 

BC CSU Sibiu revine în fața suporterilor, în avanpremiera compețiilor oficiale, cu Memorialul Tordai 2021, turneu de pregătire care va avea loc în 5 și 6 septembrie 2021, la Sala Transilvania. Alături de echipa noastră, vor participa: SCM Craiova, SCM Timișoara și SCM Miercurea Ciuc.

 

 

Accesul suporterilor va fi gratuit, în baza îndeplinirii următoarelor 2 criterii:

 

1-Prezentarea certificatului digital covid  (QR code) care să ateste că persoana se află în una dintre următoarele situații:

            este vaccinată cu schema completă de cel puțin 10 zile,

            deține un rezultat negativ în urma testării RT PCR în ultimele 72 de ore,

            deține un rezultat negativ în urma testării rapide în ultimele 48 de ore

            se află în perioada cuprinsă între a 15 si a 180-a zi de la infectare.

Toate aceste situații vor fi necesar a fi dovedite la acces prin prezentarea certificatului digital Covid are poate fi descărcat de pe platforma www.certificat-covid.gov.ro

 

2-Prezentarea tichetului de acces cu valoare 0(zero) achiziționat de pe site-ul www.bilete.ro pentru ziua 1 a evenimentului (duminică) sau pentru ziua a doua a Memorialului Elemer Tordai (luni).  Acestea se vor putea achiziționa începând de joi, 2 septembrie 2021, de pe site-ul mai devreme menționat, are valoare zero lei+comisionul de procesare al platformei (1,5lei+TVA)

 

De asemenea, la acces, persoanele vor fi supuse triajului epidemiologic și DOAR dacă au îndeplinit condițiile de mai sus și NU prezintă simptome de boală vor putea avea acces.

 

În arena sportivă, spectatorii sunt obligați să poarte mască, să își dezinfecteze mâinile, să evite zonele aglomerate și să ocupe locul înscris pe tichetul de acces achiziționat, cu respectarea distanțării de un loc între participanți. 

 

 

 

Acțiune cofinanțată de Primăria Municipiului Sibiu prin Agenda Sport 2021 și de Consiliul Județean prin Serviciul Public Sala Transilvania.