Mesajul din spatele emoțiilor tale


Data și ora:
Gazdă:

Bulevardul General Vasile Milea 1, Sibiu
Organizator:

Despre

Un seminar dedicat celor care simt nevoia să se cunoască mai bine, să își inteleagă reacțiile, să își constientize emoțiile și învățămintele din spatelor lor.

Joseph Campbell spunea: "Peștera în care îți e teamă să intrii, ascunde comoara ce o cauți". In continuarea acestei idei, aș completa eu și aș spune că a-l sprijini pe un om să își conștientizeze fricile și emoțiile neconstructive este ca și cum i-ai da o cheie către necunoscutul din sine.

Experiența mea personală și profesională mi-a dezvăluit că în spatele emoțiilor negative, tiparelor de comportament, blocajelor și rănilor emoționale se află bogăția noastră interioară, calitățile, abilitățile, cunoașterea de sine, acolo rezidă puterea noastră personală și creșterea noastră. A-ți conștientiza emoțiile este primul pas spre a ieși de pe pilot automat și a trăi viața conștient. Câți dintre noi au puterea de a-și manifesta autenticitatea, de a-și exprima individualitatea, de a se opri o clipă pentru a se întreba:"de ce fac ceea ce fac"?, "ce spune asta despre mine?", "ce nevoie emoțională are sufletul meu și cum pot să mi-o întâlnesc mai bine?"

Sunt Raluca Petrache, iubitor de experiențe, oameni și lucruri simple, trainer și coach și misiunea mea este de a cataliza conexiunea oamenilor cu emoțiile și nevoile lor emoționale pentru a trăi o viață cu sens si in acord cu sine. Te invit să explorăm împreună spațiul acesta vast al emoțiilor și să formulăm răspunsuri la întrebările de mai sus. Cum ar fi să descoperim ce comunicăm noi prin furie, supărare, frică, tristețe/depresie, vinovăție, cum putem elimină anxietatea, cum putem face din emoțiile nepotrivite aliați valoroși în procesul de descoperire de sine și dezvoltare personală sau cum putem aduce mai multă bucurie, pasiune, entuziasm în viață noastră?

Dacă simți că acest seminar este pentru tine sau dacă vezi sau consideri asta o oportunitate de creștere, haide să creăm împreună o experiență cu sens, plină de viață, bucurie și stare de bine.

Investitia recomandata este 50 lei in schimbul careia vei primi:
- timp de calitate petrecut cu tine;
- continut informativ consistent si relevant;
- o technica de a elimina anxietatea pe care sa o folosesti ori de cate ori ai nevoie;
-un plan concret de a aduce mai multe emotii pozitive in viata ta

Ne vedem sambata la mini HUB, in intervalul 12 - 15.
Astept cu nerabdare sa cunosc oameni frumosi din Sibiu, dornici de autocunoastere!
Raluca Petrache