Mici şi mari căţărători pentru micii luptători!


Data și ora:
Gazdă:

Sibiu, Romania
Organizator:

Despre

BABY CARE şi MAINI UNITE împreună cu MountainGuide-Sibiu vă invită la o drumeție în munții Cindrel, împreună, părinţi şi copii.
Nu e doar o drumeţie simplă ci şi o faptă bună şi o mână de ajutor pentru cei mai vajnici luptători, prematurii din terapia intensivă neonatală (taxa de participare va fi donată Asociaţiei Baby Care Sibiu pentru achiziţiie de aparate noi, moderne)
De ce să veniţi cu noi?
Pentru că în această drumeție vom poposi la o stână unde copiii vor putea călări măgăruși, se vor putea juca cu niște cățelusi, vor vedea oi şi se vor putea împrieteni cu Mircea, un cal bâtrân, blând şi înţelept. Cu toţii ne vom bucura de aerul tare si curat de munte şi ne vom împrieteni cu alţi părinţi, cu alţi copii ...
Ne vom putea bucura cu toţii de frumuseţea munţilor şi apoi de o gustare pe cinste la stâna baciului Gheorghe, platouri cu brânză, mămăligă și legume de sezon cum numai la el găsești.
Cum să faceţi să veniţi cu noi? Simplu!
Vă rugăm să vă înscrieți pe această pagină şi vă aşteptăm cu drag să ne bucurăm de natură, copii şi să ajutăm, în acelaşi timp, pe cei mai mici dintre pitici!
Detalii tehnice de organizare:
Zona : Valea Sadului
Durata drumeției: urcare aprox. 1 oră 45 m
- popas la stână: 2-3 ore
- coborâre: aprox. 1 oră 30 minute
Data: Sâmbăta 25 Iulie 2015, începând de la ora 9.00 (zona de întâlnire va fi anunţată din timp, deplasarea iniţială urmând să se facă cu maşini personale Sibiu-Râu Sadului, 25 km)
Dificultate drumeție montană: Medie
Diferențe de nivel: +/ - 400 m
Drumeţia este recomandată copiilor începând de la vârsta de 5-6 ani însă pot participa și copii mai mici, dacă sunt cărați de părinți în spate, în rucsaci speciali.
Taxa de participare: 60 lei/adult (copiii au gratuitate iar gustarea de la stână este inclusă în cost)
Grup: minim 8 persoane – maxim 60 persoane.
Contact pentru alte informaţii legate de drumeţie: Iulian Panescu, Ghid Montan Sibiu; Tel: 0726687656
E-mail: iulian.panescu@yahoo.com
sibiu.mountainguide@gmail.com
www.mountainguide-sibiu.ro
www.transylvania-guide.com

Vă aşteptăm cu mare drag!