Micii detectivi // 9 aprilie


Data și ora:
Gazdă:

Teatrul Gong, Str. Al. Odobescu, Sibiu

Despre

Duminică, 9 aprilie, ora 11:00
sala Etaj, Teatrul pentru Copii şi Tineret GONG
--------------------------------------
MICII DETECTIVI
după Karl Heinz Wegener

REGIA: Lilly Krauss-Kalmár; SCENOGRAFIA: Maria Bodor; MUZICA ORIGINALĂ: Florin Grigoraş; în DISTRIBUŢIE: Jenö Major, Páskuy Angela, Prohaska Adrian, Claudia Stühler, Lilly Krauss-Kalmár (voce).

spectacol recomandat copiilor cu vârsta peste 3 ani
durata: 45 min.

**
„Micii detectivi” este un spectacol adresat celor mici şi celor mari deopotrivă, dornici de a se aventura în peripeţiile lui Ţăndărică şi Mihăiţă. Personajul central al piesei şi cel mai complex ca trăire este Mihăiţă, care este influenţat negativ de citirea unor romane neadecvate vârstei lui, cumpărate de la un vânzător ambulant. Pe parcurs ce Mihăiţă citeşte aceste cărţi, el devine un băieţel nemulţumit, morocănos, nu-şi mai face lecţiile, visând la o „viaţă liberă”. Astfel, Mihăiţă alături de prietenul său Ţăndărică, devin doi detectivi, care cu ajutorul imaginaţiei, al curajului şi voinţei, reuşesc să rezolve cazul banditului, acesta din urmă primindu-şi pedeapsa bine meritată.

**
Preţ bilet: 7 lei/ tarif unic

Accesul publicului la acest eveniment se face pe baza biletelor puse în vânzare la sediul teatrului conform programului (miercuri, joi, vineri 11:00 - 18:00, sâmbătă 10:00 – 18:00 și duminică 10:00 – 14:00), online (eventim.ro), la Librăriile Humanitas și în magazinele Germanos, Domo, Orange și Vodafone. Prețul unui bilet este de 7 lei, tarif unic. Pentru biletele achiziționate online și în rețeaua Eventim se percepe un comision de 10%.

✘ Rugăm spectatorii adulţi să verifice, înainte de cumpărarea biletelor, dacă spectacolele pe care doresc să le vizioneze sunt potrivite pentru copiii pe care îi însoţesc.

✘ După începerea spectacolului, accesul în sală nu mai este posibil. Spectacolul beneficiază de o reprezentaţie şi sâmbătă, 8 aprilie, de la ora 18:00.

Vă aşteptăm cu drag!
www.teatrulgong.ro

Alte sugestii

30 Aug
Orașul meu (sezon 2019) - Valea Aurie
Teatru
Începe la 19:00  |  Stadionul de Rugby Bebe Boboc, Aleea Călăreților, Sibiu 550400, Romania
31 Aug
Născut în 90 - reprezentația cu numărul 50!
Teatru
Începe la 20:00  |  Strada Ștefan cel Mare 56, Sibiu 557260, Romania
7 Sep
„Rug”, regia: Armin Petras
Teatru
Începe la 19:00  |  Teatrul Național Radu Stanca Bulevardul Corneliu Coposu 2, Sibiu 550245, Romania
VIDEO
7 Oct
Micul Prinț - spectacol pt oameni mari @Sibiu
Teatru
Începe la 19:00  |  Filarmonica de Stat Sibiu, Strada Cetății 3-5, Sibiu 550160, Romania
Vezi mai multe evenimente