Micii detectivi // sâmbătă şi duminică


Data și ora:
Gazdă:

Teatrul Gong, Str. Al. Odobescu, Sibiu

Despre

Sâmbătă, 4 iunie, ora 18:00
Duminică, 5 iunie, ora 11:00
sala Etaj, Teatrul pentru Copii şi Tineret GONG
---------------------------------------

MICII DETECTIVI
după Karl Heinz Wegener

REGIA: Lilly Krauss-Kalmár
SCENOGRAFIA: Maria Bodor
MUZICA ORIGINALĂ: Florin Grigoraş
în DISTRIBUŢIE: Jenö Major, Angela Páskuy, Adrian Prohaska, Claudia Stühler, Lilly Krauss-Kalmár (voce)

spectacol recomandat copiilor cu vârsta peste 3 ani
durata: 45 min.

**
„Micii detectivi” este un spectacol adresat celor mici şi celor mari deopotrivă, dornici de a se aventura în peripeţiile lui Ţăndărică şi Mihăiţă.
Personajul central al piesei şi cel mai complex ca trăire este Mihăiţă, care este influenţat negativ de citirea unor romane neadecvate vârstei lui, cumpărate de la un vânzător ambulant. Pe parcurs ce Mihăiţă citeşte aceste cărţi, el devine un băieţel nemulţumit, morocănos, nu-şi mai face lecţiile, visând la o „viaţă liberă”. Astfel, Mihăiţă alături de prietenul său Ţăndărică, devin doi detectivi, care cu ajutorul imaginaţiei, al curajului şi voinţei, reuşesc să rezolve cazul banditului, acesta din urmă primindu-şi pedeapsa bine meritată.

**
Preţ bilet: 7 lei/ tarif unic

Accesul publicului la acest eveniment se face pe baza biletelor puse în vânzare la sediul teatrului (miercuri, joi, vineri 11:00 - 18:00, sâmbătă 10:00 – 18:00 și duminică 10:00 – 14:00), online (eventim.ro), la Librăriile Humanitas și în magazinele Germanos, Domo, Orange și Vodafone. Prețul unui bilet este de 7 lei, tarif unic. Pentru biletele achiziționate online și în rețeaua Eventim se percepe un comision de 10%.

Vă aşteptăm cu drag!
www.teatrulgong.ro