Mickey si Magicianul


Data și ora:
Gazdă:

Str.Emil Cioran nr. 1A, 550025 Sibiu, Romania

Despre

Mickey si Magicianul
(adaptare dupa Clubul lui Mickey @Disney)
Spectacol Muzical de Mascote si Personaje)

Distributia:
Prezentator, Mickey, Minnie, Donald, Daisy, Goofy, Pluto, Magician
Scenariul: Ionela Petri
Regie si scenografie: Diana Bathory
Coregrafie: Oana Nemeth
Decoruri : Florin Suciu
Producator: Golden Party

Mickey este cel mai indragit personaj al copiilor, asa ca aduna in jurul lui o gasca pusa pe distractie. Mickey si Magicianul este un elogiu adus copilariei, o evadare din cotidian si o invitatie spre o lume plina de zambete.

Prietenii lui Mickey (Minnie, Donald, Daisy, Goofy si Pluto) vin la tine in oras pentru a se imprieteni cu toti copiii dornici de Aventura si pentru a serba ziua prietenului lor Mickey. Clubul veseliei se intruneste cu scop educativ dar nici distractia nu e pusa pe plan secundar.

In cadrul spectacolului muzical, copiii vor invata cum sa faca un tort, vor afla secretele unor trucuri de magie, vor canta si dansa fara inhibitii si vor crea muzica alaturi de un DJ in devenire.

Spectacolul se anunta unul plin de surprize, in cadrul caruia copiii au ocazia sa devina magicieni in miniatura, experiementand trucuri nastrusnice alaturi de invitatul surpriza al gastii: super Magicianul care vine la petrecere cu un invitat surpriza …oare cine o fi ?

Durata spectacolului: 60 minute
Spectacol pentru audienta: prescolari (2-7 ani) si scolari (8-12 ani)
Locatia : Centrul Cultural Ion Besoiu Sibiu

Biletele se gasesc online pe site-ul Eventbook.ro, Libraria Humanitas Sibiu, Oficiile postale, sau se pot procura zilnic de la sala de spectacol Centrul Cultural Ion Besoiu Sibiu.

PRET BILETE:
Categoria VIP – 70 lei (copiii cu bilet la aceasta categorie vor urca pe scena pentru poze cu personajele la sfarsitul spectacolului)
Categoria I - 49 lei
Categoria II - 30 lei
Categoria III - 20 lei

IMPORTANT:
Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la spectacol, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet, indiferent de varsta.
Accesul minorilor (0-18 ani) in locatia evenimentului se face doar insotiti de minim un adult (parinte sau tutore legal).
Accesul in locatia evenimentului se face cu aproximativ cu 50 de minute inainte de inceperea spectacolului. Va rugam nu intarziati!
Persoanele care ajung dupa inceperea spectacolului, au acces in sala, dar isi pierd locurile si vor putea ocupa loc, dar in limita scaunelor ramase libere.
Atentie, se filmeaza!
Prin cumpararea unui bilet, Participantul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la spectacol, reguli disponibile in REGULAMENT⬇
www.goldenparty.ro/regulament-spectacole-copii