Mindfulness, meditație & relaxare: Candle light mindfulness

Prezentare, Întâlnire

Data și ora:
Gazdă:
Organizator:

Despre

O seară de toamnă sub lumina lumânărilor care vor ghida cadrele experiențiale de:
⭐ respirație conștientă,
⭐ tehnici - stare de prezență,
⭐ meditație ghidată,
⭐ mindfulness clipă de clipă ❤️

✍ Rezervă locul tău: https://forms.gle/bM9LVht5G3LJ3BL58
Vino și apasă butonul reset, oprește-te de pe pilotul automat, respiră și bucură-te de tehnici pe care le poți face acasă zi de zi!

În acest seminar vei avea parte de relaxare și de eliberarea tensiunii din suflet, minte și corp! Este o invitație la conectarea cu sinele și la deconectarea de grijile și stresul cotidian. Cadrul este unul experiențial în care se vor practica tehnici mindfulness de conectare cu resursele proprii accesând starea de relaxare.

Codruța Răbăgel Psihoterapeut - este psihoterapeut integrativ, practician mindfulness, membru în echipa clinicii Gineko Pro Medical, coordonator Incubator107 Sibiu.

Seria seminariilor Mindfulness se derulează în perioada 2018-2019, evenimente organizate de Codruta Rabagel. Această serie include seminarii mixte de teorie și practică și seminarii experiențiale-practice, dedicate #femeilor.

✍ Rezervă locul tău prin completarea formularului, verifică apoi emailul pentru confirmarea locului: https://forms.gle/bM9LVht5G3LJ3BL58
Costul acestei experiențe este 50 lei, plata se face la confirmarea participării. Numărul de locuri este limitat, detalii și locația vor fi transmise celor care confirmă participarea.