„Miracol” la Cineplexx Sibiu - proiecție în prezența echipei


Data și ora:
Gazdă:

Shopping City Sibiu, Șoseaua Sibiului, 5
Organizator:

Despre

Vino alături de echipa filmului „Miracol” la Cineplexx Sibiu pe 7 februarie, de la 19:30!
Trăiește suspansul urmărind un thriller psihologic românesc!

Află toată povestea filmului de la regizorul Bogdan George Apetri și actorii Ioana Bugarin și Emanuel Pârvu.

BILETE: https://bit.ly/MiracolLaSibiu
VEZI TRAILER: https://youtu.be/lQlxi3051fU

***

Împărțit în două capitole, „Miracol” o urmărește pe tânăra călugăriță novice Cristina Tofan (Ioana Bugarin) în timp ce se strecoară afară dintr-o mănăstire izolată, pentru a merge la spitalul din orașul vecin. Nereușind să-și rezolve problemele și să-l găsească pe bărbatul pe care îl caută, pe drumul de întoarcere întâlnește o soartă neașteptată.
A doua parte a filmului îl are în centru pe Marius Preda (Emanuel Pârvu), inspectorul de poliție plecat pe urmele ei, care-i reface drumul pas cu pas - într-o structură perfect oglindită. Investigația lui aduce la lumină indicii și confesiuni care conduc nu numai înspre adevărul greu de înțeles din spatele acțiunilor Cristinei, ci și la un posibil miracol.
***
După „Neidentificat”, câștigătorul trofeului ANONIMUL 2021, „Miracol” este a doua parte a unei trilogii a cărei acțiune se petrece în Piatra Neamț, orașul natal al regizorului Bogdan George Apetri (profesor de regie la universitatea Columbia, în New York).
Imaginea filmului este semnată de Oleg Mutu, scenografia a fost realizată de Mihaela Poenaru, costumele sunt semnate de Liene Dobrāja, iar de machiaj s-a ocupat Bianca Boeroiu. Filmul este produs de Oana Iancu și Bogdan George Apetri prin noua lor casă de producție THE EAST COMPANY PRODUCTIONS. Minodora Șerban este producător executiv, iar co-producători sunt Viktor Schwarcz și Aija Bērziņa.

***

 „Miracol” este o producţie The East Company Productions (Romania), Cineart TV Prague (Cehia) şi Tasse Film (Letonia).
Proiectul a participat la secțiunea Works in Progress din cadrul Les Films de Cannes à Bucarest în anul 2020.