MIRAVELLA // Festivalul Tânăr de la Sibiu


Data și ora:
Gazdă:

Teatrul Gong, Str. Al. Odobescu, Sibiu

Despre

Festivalul Tânăr de la Sibiu
30 septembrie - 4 octombrie 2015

*copii // kids*

Vineri, 2 octombrie, ora 17:00 și ora 19:00
la sala Parter, Teatrul pentru Copii și Tineret Gong
--------------------------------------------------------------------

MIRAVELLA
Act2, Franța

Coregrafia: Catherine Dreyfus
Dansatori: Martin Grandperret / Gaétan Jamard / Catherine Dreyfus
Lumini: Arnaud Poumarat
Muzică: Stéphane Scott
Scenografia: Marilyne Lafay
Costume: Anne Yarmola and Nathalie Saulnier
Director tehnic: François Blet
Manager producție: Maëlle Grange
Promovare: Christelle Dubuc

spectacol recomandat pentru toate vârstele, peste 3 ani și respectiv 6 ani, în funcție de versiune
(ora 17:00 - peste 3 ani, ora 19:00 - peste 6 ani)

Durata: 40 min.

***
La început, viața în cea mai simplă formă a sa, celulară, organică. Primele mișcări prind formă în bule fragile și evoluează într-un peisaj pe fundul mării. Corpurile își leapădă crisalida și astfel se naște regnul animal.
Ieșind din coconii lor, se târăsc, sar și adulmecă în jur, se strâng laolaltă și se înfruntă. Un bestiar încântător prinde viață: organisme subacvatice crează un balet al luminii, leii de mare se unduiesc, aripile bat, îndrăgostiții se etalează, cocoșii se luptă, porumbeii gânguresc...

Prin MIRAVELLA, a doua sa operă dedicată copiilor, Catherine Dreyfus ne transportă într-o lume primitivă în care mișcările și formele ne aduc aminte de originile noastre pentru a explora animalul interior.
În această piesă dansul este tangibil, vibrant, ritmic, colorat, invitându-ne într-o călătorie la marginea unei lumi fantastice, poetică și minunată.

“Miravela este un spectacol hipnotic, care te absoarbe. […] O fabulă fantastică pentru copii exprimată prin dans. [...] O lume poetică și captivantă în care totul aduce a armonie și poezie, creând o metaforă pentru nașterea vieții”
Guy Greder - L’Alsace - ianuarie 2015

www.act2-cie.com

***

preț bilet: 10 lei, tarif unic

Accesul publicului la acest eveniment se face pe baza biletelor puse în vânzare la sediul teatrului (miercuri, joi, vineri 11:00 - 18:00, sâmbătă 10:00 – 18:00 și duminică 10:00 – 14:00), online (eventim.ro), la Librăriile Humanitas și în magazinele Germanos, Domo, Orange și Vodafone. Prețul unui bilet este de 10 lei, tarif unic. Pentru biletele achiziționate online și în rețeaua Eventim se percepe un comision de 10%.

Vă aşteptăm, cu drag!
www.teatrulgong.ro