Monoloagele vaginului de Ziua Mondială a Teatrului


Data și ora:
Gazdă:

Piața Mică Nr. 16, Sibiu
Organizator:

Despre

27 martie. Ziua Mondială a Teatrului.
Serbăm cum se cuvine, la Atrium Cafe. Cu un spectacol de neratat! Cu ACEL spectacol despre care vorbește lumea bună din orașul nostru.
Cel mai aplaudat și apreciat spectacol în ultimele două stagiuni la Atrium Cafe.
Care e secretul succesului? Vino să te convingi singur, spectatorule. Rezervă loc la numărul de telefon 0723287486.

Trei actrițe cunoscute publicului sibian de pe scena Teatrului Național “Radu Stanca”: Serenela Mureșan, Cristina Ragos și Codruța Vasiu.
Un exercițiu actoricesc de o rară sensibilitate. O porție de umor de cea mai bună calitate. Emoție, senzualitate, feminitate.
Nu vă lăsați induși în eroare de titlu. Nimic nu va fi vulgar sau la prima mână.
Textul aflat la baza spectacolului s-a jucat pentru prima dată în subsolul unei cafenele din Greenwich Village, iar apoi a fost tradus în nu mai puțin de 48 de limbi și a fost jucat în peste 140 de țări. Printre actrițele care au interpretat acest text excepțional se numără: Jane Fonda, Whoopi Goldberg, Glenn Close și Susan Sarandon.

Spectacolul de luni seară face parte dintr-o amplă acțiune BIS TEATRU, de Ziua Mondială a Teatrului. Această acțiune mai cuprinde spectacolul "NĂSCUT ÎN '90", care se va juca sâmbătă seară la Librăria Habitus și recitalul "Corydon - Incestul luminii cu amurgul" care se va desfășura duminică în Grădina BIS Teatru. Așadar luni seară, localul nostru găzduiește punctul culminant al acestei acțiuni. Vino să te convingi, spectatorule:
„Monoloagele vaginului”, cu Serenela Mureșan, Cristina Ragos și Codruța Vasiu.
Luni, 27 martie 2017, ora 20.00
Atrium Cafe, Piaţa Mică nr. 16, rezervări tel. 0723287486
Preţ bilet: 25 lei
Un eveniment marca BIS
Recomandat de 25 DE ORE DE TEATRU NON-STOP.

IMPORTANT - Pentru buna desfășurare a evenimentului vă rugăm ca în momentul în care faceți rezervarea să precizați numărul exact de persoane care vor ocupa locurile.
- Rezervările își pierd valabilitatea la ora 19.45. Vă rugăm insistent să veniți din timp, pentru a putea onora comenzile și a începe spectacolul la timp, la ora anunțată.
Mulțumim