Montagne Russe


Data și ora:
Gazdă:
Strada Dobrun 1, Sibiu, Romania

Despre

"Când a fost dragostea pentru tine un montagne russe, să te ia și să te dea cu capul de toți pereții?"

Întâlniri cu actori tineri, cu texte noi. Provocări, comedii, zâmbete, povești de amor, povești desprinse din universul nostru zilnic.

Duminică seara, pe 29 octombrie veți putea observa cum arta teatrului transformă monotonia în emoție brută, toate acestea într-o notă a entuziasmului sentimental.

În 29 octombrie 2017 la The Wolf, in lumina reflectoarelor vor fi doi actori tineri, Cristina Blaga și Anton Balint, cunoscuți publicului de pe scena Teatrului Național "Radu Stanca". Cei doi au fost premiați în toamna anului 2015 în cadrul microstagiunii școlii sibiene de teatru cu titulaturile de "Cel mai bun actor", respectiv "Cea mai bună actriță".

MONTAGNE RUSSE – o comedie inteligentă cu Anton Balint și Cristina Blaga.

Prin termenul montagne russe se înţelege un tip popular de distracţie dezvoltată pentru parcuri de distracţie şi parcuri tematice moderne.

Un montagne russe plin de bucurie şi voioşie. Sau poate despre o problemă adevărată din viaţa reală? Un spectacol curajos, puternic, personal, inteligent, cu relații și iubiri care ridică semne de întrebare. Un altfel de montagne russe, ineditul constând în maniera prin care este relatată povestea celor doi, fiind așadar martori la ambele variante ale aceleași povești, femeia vs bărbatul.

Include texte din "Femeile vin de pe Venus, bărbații vin de la băut" de Mihai Radu și Simona Tache

Muzica de Tudor Răileanu
Un eveniment marca BIS Teatru.
Recomandat de "25 DE ORE DE TEATRU NON-STOP''.
www.respirateatru.ro

Biletele se pot achizitiona de la bar începând cu data de 23 Octombrie, la prețul de 20 lei, în limita stocului disponibil.
Pentru rezervări si informații:
0771 160 937