Montagne Russe


Data și ora:
Gazdă:

Piața Mică Nr. 16, Sibiu
Organizator:

Despre

Minunatele seri de teatru revin!
Dăm startul stagiunii de teatru cu spectacolul MONTAGNE RUSSE – o comedie inteligentă cu Anton Balint și Cristina Blaga. Doi actori tineri, cunoscuți publicului de pe scena Teatrului Național "Radu Stanca".

Luni seară, la Atrium Café, teatrul va transforma monotonia în emoție, întâlnire, bun gust.
Prin termenul montagne russe se înţelege un tip popular de distracţie dezvoltată pentru parcuri de distracţie şi parcuri tematice moderne.
În spectacolul din 15 octombrie va fi vorba despre un montagne russe plin de bucurie şi voioşie. Sau poate despre o problemă adevărată din viaţa reală?
Un spectacol curajos, puternic, personal, inteligent, cu relații și iubiri care ridică semne de întrebare. "Când a fost dragostea pentru tine un montagne russe, să te ia și să te dea cu capul de toți pereții?"
Întâlniri cu actori tineri, cu texte noi. Provocări, comedii, zâmbete, povești de amor, povești desprinse din universul nostru zilnic.
Un altfel de montagne russe.
Un spectacol construit pe fragmente din cartea ”Femeile vin de pe Venus, bărbații de la băut” de Simona Tache și Mihai Radu.

„MONTAGNE RUSSE”, cu Anton Balint & Cristina Blaga.
Luni, 15 octombrie 2018, ora 20.00
Atrium Cafe, Piaţa Mică nr. 16
Rezervări tel. 0723 287 486
Preţ bilet: 20 lei
Un spectacol produs de Asociația Culturală HEBLU.
Un eveniment marca BIS Teatru.
Recomandat de 25 DE ORE DE TEATRU NON-STOP.
www.bisteatru.ro

IMPORTANT - Pentru buna desfășurare a evenimentului vă rugăm ca în momentul în care faceți rezervarea să precizați numărul exact de persoane care vor ocupa locurile.
- Rezervările își pierd valabilitatea la ora 19.45. Vă rugăm insistent să veniți din timp, pentru a putea onora comenzile și a începe spectacolul la timp, la ora anunțată.
Mulțumim.