Moonlight Run: alergare în nocturnă pe străzile centrului istoric al Sibiului


Data și ora:
Gazdă:
Center, Sibiu, Romania

Despre

Joi, 20 august, începând cu ora 22:00, imediat după prezentarea oficială a mașinilor înscrise în Sibiu Rally Challenge, se va desfășura prima ediție a Moonlight Run, un cros pe distanța de 5 kilometri, organizat pe străzile din centrul orașului Sibiu. Printre participanți se numără deja și piloții Simone Tempestini, liderul Campionatului Național de Raliuri, Marco Tempestini și Alex Filip care vor concura și în Raliul Sibiului, eveniment programat în perioada 20 – 23 august.

MOONLIGHT RUN este o cursă de alergare cronometrată și are ca scop promovarea alergării în aer liber, a unui stil de viață sănătos, dar și a orașului Sibiu, locul de desfășurare al evenimentului.

Competiția se desfășoară în nocturnă pe străzile din centrul orașului Sibiu. Distanța totală a cursei este de 5 km, iar traseul include o mare parte din centrul istoric.

Startul se va da din Piața Mare, iar traseul cuprinde străzile Nicolae Bălcescu, Tribunei, Centumvirilor, Poștei, Mitropoliei, Alexandru Odobescu, Moș Ion Roată, Turnului, Piața Huet, Piața Mică (Union), Piața Mare – Turnul Sfatului, Avram Iancu, General Gh. Magheru, Gheorghe Lazăr, Timotei Popovici, Alexandru Papiu-Ilarian, Tipografilor, Gh. Lazăr, Cetății, Parcul Cetății (exterior), Parcul Cetății, Cetății, Nicolae Bălcescu cu sosire în Piața Mare.

Pentru doi dintre participanții la Moonlight Run există și un premiu special: o experiență de copilot alături de un pilot din Campionatul Național de Raliuri în sesiunea de teste de vineri dimineață, 21 august, pentru Sibiu Rally Challenge. În plus, câștigătorii la clasa Open (masculin/feminin) vor primi câte un ceas Tissot, premiile fiind oferite de KALA Koncept, distribuitor oficial Tissot pentru România.

Startul în competiție se va da joi, 20 august, la ora 22:00 din Piața Mare. Taxa de participare la crosul MOONLIGHT RUN este de 45 RON, iar numărul de locuri este limitat la 400. Înscrierile se pot face online, pe site-ul www.moonlightrun.ro, până pe 18 august, și la fața locului, în ziua desfășurării competiției.

Fotografii

Alte sugestii

13 Dec
Cupa Gobe
Sport
Începe la 13:00  |  Odorheiu Secuiesc 535600, România
20 Dec
Fch-Dinamo
Sport
Începe la 20:30  |  Stadionul Municipal, Aleea Mihai Eminescu, Sibiu, Romania
Vezi mai multe evenimente