Mountain Reggae Vibes


Data și ora:
Gazdă:

Păltiniș, Jud. Sibiu, România

Despre

Sâmbătă, 17.02.2018, Arena Platoş Păltiniș şi Do The Reggae România, vă invită la P-A-R-T-Y!!!

Readucem în Apres Ski Bar, vibe-ul din Caraibe şi vom dansa pe ritmuri de #roots, #newroots, #dancehall, #digitalreggae & #dub până târziu în noapte!

Cine "ne cântă"? :)
Natty Ned Selekta (Do The Reggae)

Natty Ned vine din Sibiu și este unul dintre cei mai activi selectori de pe la noi, acesta susținând evenimente de-a lungul ţării dar și la nivel internațional. În 2012 pune bazele platformei “Do The Reggae”, menită să transmită mai departe mesajul muzicii reggae dar și pentru a susține mișcarea reggae/dub de la noi din țară și nu numai. Tot în același an începe și o serie de petreceri în Bohemian Flow din Sibiu, sub numele de "Do The Reggae".
Urmează multe alte petreceri Reggae în oraşe precum : Alba Iulia, Cluj, Braşov, Rm. Vâlcea, Chişinău, Bacău, Rădăuţi,Timişoara, Bucureşti etc
Se declară pasionat de reggae, dub, dancehall, ragga jungle, psydub etc.
A împărțit scena cu artiști precum Daddy Freddy (UK), Benny Page (UK, Micah Shemaiah (Jamaica), Yaadcore (Jamaica), Hornsman Coyote (Serbia), Prince Sol (Serbia), Gregory G Ras (Ungaria), Rea Tas (Croația), Mr Skavillage (Italia), Mighty Boogie, Subcarpati, Argatu, El Negro, Kaya Foundation, Irie Warriors sau Johnny King.

A pus muzică la festivale precum Green Island, One Love, Reggae Pon Di Hills, Revolution, Ring The Alarm, Exit Festival (Serbia), Waha, MOX, Airfield, Blaj Alive, Murmur, Colibitza Bike Fest, etc.

Este de asemenea editor şi colaborator activ al comunităţii Zona Reggae.

La sfârşit de 2015, înregistrează pentru Reggaelize-it mixul "Inna Jamaica", material care se bucură de un real succes şi acesta este doar începutul.
Tot în 2015 susţine un mic turneu în Balcani şi pune muzică în Serbia (Novi Sad, Smederevo) şi Albania (Tirana).

În 2016 printre altele susţine turneul naţional "Roots & Culture" ajungând cu acesta în oraşe precu: Braşov, Piatra Neamţ, Chişinău, Bistriţa, Cluj, Reşiţa etc, reuşind să ajungă în oraşe în care muzica reggae până atunci era pe cale de dispariţie.

Pentru 2018 pregăteşte un nou turneu naţional şi multe surprize plăcute!

#supportyourlocalDJs

În avans, îl putem asculta aici:

https://soundcloud.com/reggaelizeit/reggaelize-it-collection-vol1-natty-ned-selekta-inna-jamaica-mixtape-free-download

http://www.mixcloud.com/natty-ned/