MovieNight Ediția a II-a


Data și ora:
Gazdă:
Naf Naf Cafe & Bar Intrare Strada Oituz, Strada Mărășești 1, Sibiu 550337, Romania
Organizator:

Despre

The Butterfly Effect
Cum ar fi să cunoşti efectefe alchimiei?
Cum ar fi să transformi o seară obişnuită într-o seară extraordinară?

Noi am găsit câteva etape în tratatele alchimice:
1. Negredo – faza neagră:
Atunci când vine noaptea, cu sau fără lună, e bine să ştii că ASPS proiectează un film cu impact psihologic. Călătoreşte prin timp, alături de personajele filmului The Butterfly Effect. Fii alături de Evan Treborn (Ashton Kutcher) care a pierdut noţiunea timpului! Încadrează-l într-o categorie ale tulburărilor funcţiei mnezice (dismnezii).

2. Rubedo – faza roşie:
Momentele în care vor ieşi scântei din gândurile tale când încerci să descoperi misterul juranlului în care Evan, protagonistul, notează fragmente neînsemnate din viaţa de zi cu zi, la îndemnul unui psiholog. Când observi că paginile jurnalului devin un portal care are puterea de a-l reîntoarce în trecut, atunci e timpul să comanzi un ceai de fructe, un suc de cireşe ori cidru de merişoare sau, poate, un pahar cu vin.

3. Albedo – faza albă:
Aici vom descoperi mesajul filmului. Poate, în jurnalul lui Evan au rămas câteva pagini albe, în încercarea de a-şi rescrie povestea prezentului. Poate vom completa acest tip de amnezie lacunară cu amintiri sau cu pasaje recuperate folosind maşina timpului ori cu ajutorul unui profesor invitat..., care este dispus să ne vorbească.

Vrei să faci parte din această poveste despre Timp şi Alchimie?
Te aşteptăm miercuri, 6 martie, ora 20:00 in localul Naf Naf Cafe&Bar!