Music workshop for kids / Rokolectiv Special


Data și ora:
Gazdă:

Sibiu, Romania
Organizator:

Despre

Sgomot e un loc de joacă muzical unde copiii sunt încurajați să fie cât vor de gălăgioși.

Creat inițial de Sillyconductor pentru colegii de grădiniță ai fiicei sale, sesiunile de Sgomot sunt disponibile acum pentru copiii cu vârste între 7 și 12 ani care sunt interesați să descopere forțele secrete ale device-urilor electronice generatoare de sunet sau pentru cei care vor doar să vadă cât de creativ poți fi pornind de la o baterie de 9 volți.

La Rokolectiv vor fi multe percuții electronice care pot fi bătute, programate și iar bătute, microfoane indestructibile, tot felul de mașinării emițătoare de sunet, samplere mici, o chitară magică fără corzi și alte cutii electronice conectate la un număr prea mare de pedale de chitară. Copiii vor avea acces la un mixer generos și oricâte cabluri vor dori ca să exploreze liberi posibilitățile și combinațiile care se pot face între toate aceste mărunțișuri. Cine știe, poate până la final vor face o melodie sgomotoasă.

Participarea este gratuită și se face doar pe bază de înscriere până cel târziu pe 15 aprilie, ora 14.00, pe adresa: facemsgomot@gmail.com.
Locurile sunt limitate.

_________________________

www.rokolectiv.ro