MUSICAL - My fair ladies


Data și ora:
Gazdă:
Bulevardul Victoriei 5-7, Sibiu 550024, Romania

Despre

Universitatea “Lucian Blaga” Sibiu în parteneriat cu BIS Teatru prezintă în exclusivitate spectacolul companiei teatrale “Not Bad Theatre” din Moscova.

——————————
Musical-ul "My Fair Ladies" stă la baza filmului deja consacrat "Some like it hot".

Spectacolul transpune o atmosferă ușoară și distractivă, ridicând totodată întrebări eterne: cine este femeia și care este predestinarea ei?

Acțiunea are loc în America sfârșitului anilor '50, perioadă ce coincide cu momentul în care Elvis și The Beatles devin idoli ai lumii. Acel moment, care mai târziu va fi numit "timpul revoluției sexuale".

Fetele trăiesc într-o școală privată și învață cum să se comporte și să urmeze regulile bunelor maniere. Viața lor este plină de lecții de dans și cursuri despre cum să se comporte în societate, pregătindu-se să devină soții perfecte pentru viitorii soți perfecți.

Printr-o coincidență, doi tineri vin la școală forțați să pretindă că sunt femei. Ei aduc haos în viața calmă și anostă a fetelor, schimbându-le astfel viziunea asupra vieții printr-o perspectivă nouă, cu influențe exterioare și muzica rock'n'roll.

——————————

Durata: 1 h 10’

Bilet (preț întreg) - 20 lei
Bilet (preț redus) - 10 lei

Biletele pot fi achiziționate începând de miercuri, 18 aprilie de la Librăria Habitus, respectiv în ziua evenimentului de la locație.

Vă așteptăm cu drag!