Muzicanții din Bremen- Închiderea oficială


Data și ora:
Gazdă:

Stefan cel Mare Street nr. 56, Sibiu, Romania, 550316
Organizator:

Despre

Muzicanții din Bremen- Închiderea oficială
Închidem ediția 2020 a proiectului TEATRUL DIN CARTIER, o ediție de-a dreptul specială,  cu o reprezentație a spectacolului “Muzicanții din Bremen”.
Motto-ul ediției din acest an: “Distanțare fizică, solidaritate și comuniune socială.”
Muzicanții din Bremen: bucurie, umor, culoare, muzică live!
Un spectacol despre toleranță, comuniune, specii, tâlhari de toate soiurile, dar mai ales despre puterea de a fi ÎMPREUNĂ și despre prietenie.
Basmul Fraților Grimm ne amintește încă o dată cât de important este să îți urmezi visele cu pasiune și curaj, dar fără încrâncenare. Povestea celor patru muzicanți care nu vor ajunge niciodată la Bremen, ne învață cât de importantă este călătoria alături de cei care te inspiră. Mai importantă chiar decât destinația. “Dacă nu știi încotro mergi, întotdeauna vei ajunge acolo. Dar e nevoie să credem. Uite, eu cred”, nechează măgarul simpatic din povestea care a atins copilăria multora dintre noi.
“E o poveste fabuloasă ca semnificații. E sublimă imaginea celor patru animale domestice atât de diferite, abandonate și rătăcite în pădure, care în momentul critic își unesc forțele și se suprapun printr-un gest de comuniune, formând acea imagine piramidală care s-a lipit inevitabil de retina copilăriei fiecăruia dintre noi. Povestea scrisă acum mai bine de 200 de ani uimește prin actualitatea mesajului și prin simplitatea ei debordantă. Am încercat alături de artiști ca acest show să aibă mai multe straturi de percepție. Să bucure, să emoționeze, să încânte, în egală măsură. Și de ce nu, să pună pe gânduri.” (Bogdan Sărătean)

MUZICANȚII DIN BREMEN
Cu: Alin Turcu, Dumitru Stegărescu, Alis Pelle, Claudiu Fălămaș
Măști și costume: Ioana Aida
Muzica originală: Claudiu Fălămaș
Așezarea în scenă: Bogdan Sărătean
Un spectacol marca BIS Teatru, Sibiu.
Povestea copilăriei noastre este relatată într-un mod ingenios de artiștii companiei BIS Teatru, printr-un spectacol savuros, la fel de atractiv atât pentru cei mici cât și pentru cei mari.

Evenimentul va fi organizat respectând cu strictețe normele legale și  sanitare în vigoare.
Locuri limitate! Purtarea măștii OBLIGATORIE!

INTRARE LIBERĂ pe bază de rezervare prin SMS la numărul de telefon 0737013997 sau prin e-mail la adresa izolart.2020@gmail.com. Rezervarea va fi confirmată (sau infirmată, în caz că locurile sunt epuizate) în cel mult 12 ore.

Proiectul TEATRUL DIN CARTIER (ediția 2020) este un proiect marca BIS Teatru, cofinanțat de Primăria Municipiului Sibiu și de Consiliul Județean Sibiu.

Intrarea liberă. Donațiile recomandate.