Născut în 2000


Data și ora:
Bilete:
https://www.iabilet.ro/bilete-sibiu-nascut-in-2000-60261/?q=nascut+%C3%AE
Gazdă:

Stefan cel Mare Street nr. 56, Sibiu, Romania, 550316
Organizator:

Despre

Anul acesta cele 25 de ore de teatru non-stop devin 25 de zile de teatru. Vom organiza într-un interval de 25 DE ZILE (02-26 octombrie 2020), în OPT spații din Sibiu, OPTSPREZECE evenimente împărțite în 4 capitole, denumite sugestiv.

Jucăm ultima noastră producție, spectacolul NĂSCUT ÎN 2000, care a avut premiera în 16 august 2020 în cadrul programului Acces ONLINE finanțat de Ministerul Culturii.

Cei născuți în ’90. Au ajuns la vârsta oamenilor mari. La vârsta deciziilor importante. A procrea sau a nu procrea? Iată întrebarea. A aduce pe lume un copil în anii 2000? A te lăsa pradă instinctului matern care îți cere să fii mamă? Mamă, mamă! Ajută-mă mamă! Nu sunt pregătită să cresc un prunc în lumea asta nebună!

“NĂSCUT ÎN 2000” este o producție BIS Teatru, a cărei protagoniste sunt actrițele Aneea Opriș, Alexandra Roatiș și Andrada Grosu, toate născute în anul 1990. Pe parcursul procesului de creație li s-a alăturat Shama Leah, născută în Kampala, Uganda.

Textul spectacolului a fost generat într-un proces de colaborare între regizor și actrițe pe baza experiențelor personale ale acestora în ceea ce privește maternitatea.

Înainte de începerea spectacolului va avea loc lansarea cărții regizorului Bogdan Sărătean, intitulată „În căutarea teatrului pierdut”.

NĂSCUT ÎN 2000

cu: Aneea Axentea, Andrada Grosu, Alexandra Roatiș, Shama Leah
scenariul & regia: Bogdan Sărătean
scenografia: Alexandra Budianu
univers sonor & vizual: Alexandru Radu
sound design: Alexandru Pașca
light design: Dumitru Stegărescu
PR: Oana Șchiau
asistente de proiect: Oana Șchiau, Flavia Ranf.

25 de ore de teatru (non-stop) devin 25 de zile de teatru!
Pentru o ediție memorabilă, vino alături de noi, spectatorule!

Bilete si abonamente pe platforma iabilet.ro

25 DE ORE DE TEATRU NON-STOP, ediția a X-a, este o acțiune organizată de Asociația BIS (BIS Teatru), cofinanțată de Primăria Sibiu și de Consiliul Județean Sibiu.

Parteneri: Filarmonica Sibiu, Șura Culturală Gușterița, Muzeul Astra, Sala Transilvania, Casa Teutsch (Librăria Erasmus), Golden Tulip.
Partener de tradiție: Marquardt


  •          Sunt respectate toate normele sanitare în vigoare. Purtarea măștii este obligatorie!
  •          Accesul în incintă este permis cu 45 de minute înainte de începerea evenimentului. Vă recomandăm să veniți din timp pentru a evita aglomerația și pentru a începe spectacolul la ora anunțată.
  •          Vă încurajăm să achiziționați biletele ON-LINE, din timp, de pe platforma iabilet.ro, la prețul de 30 lei (Single) și 40 lei (Double). Biletele Double sunt ptr 2 persoane (cuplu/ familie/ prieteni), iar această categorisire ne ajută să organizăm distanțarea fizică necesară între spectatori.
  •          În seara spectacolului, la intrare, va fi disponibil un NUMĂR LIMITAT de bilete la prețul de 40 lei/ persoană.
  •          Biletele își pierd valabilitatea la ora începerii spectacolului.

Fotografii