Născut în 2000- Deschiderea maratonului teatral ediția a X-a


Data și ora:
Bilete:
30 de lei- Single, 40 de lei- Double, 15 lei Elevi/ Studenți/ Pensionari
Gazdă:

Strada Cetății 3-5, Sibiu 550160, Romania
Organizator:

Despre

În 2 octombrie 2020, la ora 19:00, la Sala Thalia, deschidem a zecea ediție a festivalului 25 DE ORE DE TEATRU (non-stop).
Va fi o ediție atipică, pentru că trăim vremuri atipice. Vom pune sintagma non-stop în paranteză.
Anul acesta cele 25 de ore de teatru non-stop devin 25 de zile de teatru. Vor fi 18 evenimente în 8 spații din Sibiu. Deschiderea este singurul eveniment indoor.
Jucăm ultima noastră producție, spectacolul NĂSCUT ÎN 2000, care a avut premiera în 16 august 2020 în cadrul programului Acces ONLINE finanțat de Ministerul Culturii.
Cei născuți în ’90. Au ajuns la vârsta oamenilor mari. La vârsta deciziilor importante. A procrea sau a nu procrea? Iată întrebarea. A aduce pe lume un copil în anii 2000? A te lăsa pradă instinctului matern care îți cere să fii mamă? Mamă, mamă! Ajută-mă mamă! Nu sunt pregătită să cresc un prunc în lumea asta nebună!

“NĂSCUT ÎN 2000” este o producție BIS Teatru, a cărei protagoniste sunt actrițele Aneea Opriș, Alexandra Roatiș și Andrada Grosu, toate născute în anul 1990. Pe parcursul procesului de creație li s-a alăturat Shama Leah, născută în Kampala, Uganda.
Textul spectacolului a fost generat într-un proces de colaborare între regizor și actrițe pe baza experiențelor personale ale acestora în ceea ce privește maternitatea.

NĂSCUT ÎN 2000
cu: Aneea Axentea, Andrada Grosu, Alexandra Roatiș, Shama Leah
scenariul & regia: Bogdan Sărătean
scenografia: Alexandra Budianu
univers sonor & vizual: Alexandru Radu
sound design: Alexandru Pașca
light design: Dumitru Stegărescu
PR: Oana Șchiau
asistente de proiect: Oana Șchiau, Flavia Ranf.

25 de ore de teatru (non-stop) devin 25 de zile de teatru!
Pentru o ediție memorabilă, vino alături de noi, spectatorule!

Bilete si abonamente pe platforma iabilet.ro

25 DE ORE DE TEATRU NON-STOP, ediția a X-a, este o acțiune organizată de Asociația BIS (BIS Teatru), cofinanțată de Primăria Sibiu și de Consiliul Județean Sibiu.

Partener de tradiție: MARQUARDT.
Parteneri: Filarmonica Sibiu, Șura Culturală Gușterița, Muzeul Astra, Sala Transilvania, Casa Teutsch (Librăria Erasmus), Golden Tulip.

 Sunt respectate toate normele sanitare în vigoare. Purtarea măștii este obligatorie!
 Accesul în incintă este permis cu 45 de minute înainte de începerea evenimentului. Vă recomandăm să veniți din timp pentru a evita aglomerația și pentru a începe spectacolul la ora anunțată.
 Vă încurajăm să achiziționați biletele ON-LINE, din timp, de pe platforma iabilet.ro, la prețul de 30 lei (Single) și 40 lei (Double). Biletele Double sunt ptr 2 persoane (cuplu/ familie/ prieteni), iar această categorisire ne ajută să organizăm distanțarea fizică necesară între spectatori.
 În seara spectacolului, la intrare, va fi disponibil un NUMĂR LIMITAT de bilete la prețul de 40 lei/ persoană.
 Biletele își pierd valabilitatea la ora începerii spectacolului.