IRIS La SIBIU


Când:
15 Februarie 21:00 23:00
Bilete:
40 lei
Gazdă:

Strada Emil Cioran 1-3, Sibiu 557260, Romania
Organizator:

Despre

Joi, 15 februarie 2017, sunteţi invitaţi la concertul IRIS. Recent au aniversat 40 de ani de activitate, iar acum aduc și înTroubadour energia și farmecul IRIS, un setlist complet, ce va include piese legendare, reorchestrări şi interpretări ale unor piese precum “Corabia cu Pânze”, “Lumina Zilei”, “Iris”, “Valuri” şi “Tot Zbor”, dar și single-ul recent lansat “Poți spune orice”. Totul într-un spectacol de 2 ore!
Aşadar, astăzi, Iris înseamnă:
Nelu Dumitrescu (tobe, membru fondator al trupei)
Relu Marin (claviaturi)
Costi Sandu (voce)
Alin Moise (chitară)
George Costinescu (chitară bass)

Joi, 15 februarie 2018
Bilet 40 lei
Rez. 0771246575
Open doors 20:00
Starts 21:00
........................................
Iris este cea mai populara și mai apreciata trupa de muzică rock din România, încă de la debutul trupei, în anul 1976. Grupul-icon a fost fondat de Ion „Nuţu” Olteanu (chitară), Ioan „Nelu” Dumitrescu (tobe) (ambii, membri actuali ai trupei) şi Emil Lechinţeanu (chitară bass). Formula actuală a trupei îi reuneşte pe Nelu Dumitrescu (tobe, percuţie, backing vocals), Costi Sandu (voce), Nuţu Olteanu (chitară, backing vocals), Alin Moise (chitară, backing vocals), George Costinescu (chitară bass), Relu Marin (clape, backing vocals) şi Cristi Dumitrescu (tobe).
Istoria formației Iris se întinde pe o perioada de patruzeci de ani, timp în care formația a trecut prin diverse transformări (plecarea și venirea altor membri), prin diverse perioade de exprimare sub diferite forme ale mesajului, fără însă a renunța la principiile sale, la visele și speranțele de libertate, punand intotdeauna pe primul loc respectul fata de fani..
Dincolo de toate incercarile grele prin care a trecut, trupa-legenda IRIS aceasta merge mai departe si intoarce fila cu numarul 40 a existentei.