Negocierea cu noi înșine


Data și ora:
Gazdă:
Organizator:

Despre

Ce?
Negocierea cu noi insine
Știi cu cine ai de dus cele mai grele negocieri? Chiar cu tine însuți. Tu cum negociezi cu tine? Câștigi? Pierzi? Cedezi?....

Înscrie-te aici: https://incubator107sibiu.ro/evenimente/
*click pe eveniment, click pe butonul rosu ÎNSCRIE-TE și completezi datele.

Care sunt cauzele pentru care câștigi? Dar pentru care pierzi?...

De câte ori nu ne punem câte ceva în minte: ”De mâine mă las de fumat”…”de luni țin cură de slăbire”..”săptămâna viitoare încep să lucrez la proiectul meu”, etc…și ce bine ar fi dacă am reuși tot ceea ce ne planificăm! Din păcate însă multe dintre hotărârile noastre nu sunt duse la îndeplinire…deseori renunțăm, uneori prea ușor și apoi ne apucă regretele…și ne scade stima de sine…iar percepția noastră despre noi ne influențează în tot ceea ce facem.

Ei bine, există niște cauze pentru care renunțăm și pierdem în negocierile cu noi înșine. Care sunt aceste cauze? Le vei afla în cadrul atelierului ”Negocierea cu noi înșine.”

”Negocierea cu noi înșine” este un atelier de dezvoltare personală în care vei învăța cum să folosești resursele pe care le ai la dispoziție și cum să acționezi pentru a reuși să obții ceea ce ți-ai pus în gând. Vei învăța să aplici pincipiile din negocieri în negocierile cele mai grele pe care le ai de dus în viață: cu tine însuți.

Vino la atelierul ”Negocierea cu noi înșine” și învață să câștigi negocierile cu propria ta persoană!

Cu cine?
Cu Ioana Andrievici - negociator & trainer negociere
Ioana este expert negociator, autor, trainer și coach în negociere, de profesie jurist, specializată în domeniul negocierii. Experiența ei în domeniu se întinde pe parcursul a peste 15 ani în care abilitățile sale au oferit baze solide de negociere pentru companiile și persoanele cu care a lucrat.

Este de asemenea co-fondator și co-owner la compania Rubinian în cadrul căreia a dezvoltat partea de modele de contracte complexe – ca bază solidă de negociere pentru ambele părți și autoarea cărților ”101 tehnici de negociere”, „Negocierea și întocmirea contractelor„, ”Cum să negociezi bine orice și cu oricine” precum și a lucrării practice ”Planul de negociere – model și ghid complet.”

În prezent Ioana oferă traininguri, workshopuri și consultanță individuală în dezvoltarea abilităților de negociere, stabilirea strategiilor, alegerea tacticilor și tehnicilor de negociere pentru cazuri concrete.
Mai multe despre Ioana puteți citi pe site-ul ei www.ioana-consult.ro

Cu ce?
Cu deschidere, curiozitate, curaj, poftă de învățare și socializare!

Când?
12 decembrie, 18:30-20:00

Unde?
Restaurant Pasaj Sibiu

Cum?
Înscrie-te aici: https://incubator107sibiu.ro/evenimente/
*click pe eveniment, click pe butonul rosu ÎNSCRIE-TE și completezi datele. Contribuția ta pentru participare este o donație minimă de 20 lei