Negocierea cu tine însuți

Eveniment gastronomic

Data și ora:
Gazdă:

Nicolae Balcescu 12, 550159 Sibiu
Organizator:

Despre

Negocierea cu tine însuți - Atelier de dezvoltare personală -

Ce?
Știi cu cine ai de dus cele mai grele negocieri? Chiar cu tine însuți . Tu cum negociezi cu tine? Câștigi? Pierzi? Cedezi?....

Care sunt cauzele pentru care câștigi? Dar pentru care pierzi?...

De câte ori nu ne punem câte ceva în minte: ”De mâine mă las de fumat”…”de luni țin cură de slăbire”..”săptămâna viitoare încep să lucrez la proiectul meu”, etc…și ce bine ar fi dacă am reuși tot ceea ce ne planificăm! Din păcate însă multe dintre hotărârile noastre nu sunt duse la îndeplinire…deseori renunțăm, uneori prea ușor și apoi ne apucă regretele…și ne scade stima de sine…iar percepția noastră despre noi ne influențează în tot ceea ce facem.

Ei bine, există niște cauze pentru care renunțăm și pierdem în negocierile cu noi înșine. Care sunt aceste cauze? Le vei afla în cadrul atelierului ”Negocierea cu tine însuți.”

”Negocierea cu tine însuți” este un atelier de dezvoltare personală în care vei învăța cum să folosești resursele pe care le ai la dispoziție și cum să acționezi pentru a reuși să obții ceea ce ți-ai pus în gând. Vei învăța să aplici pincipiile din negocieri în negocierile cele mai grele pe care le ai de dus în viață: cu tine însuți.

Vino la atelierul ”Negocierea cu tine însuți” și învață să câștigi negocierile cu propria ta persoană!

Cu cine?
Cu Ioana Andrievici - negociator, speaker, trainer & coach.
Ioana este expert negociator, autor, trainer și coach în negociere, de profesiejurist, specializată în domeniul negocierii. Experiența ei în domeniu se întinde pe parcursul a peste 12 ani în care abilitățile sale au oferit baze solide de negociere pentru companiile și persoanele cu care a lucrat. Este de asemenea co-fondator și co-owner la compania Rubinian în cadrul căreia a realizat partea de modele de contracte complexe – ca bază solidă de negociere pentru ambele părți și autoarea cărții ”101 tehnici de negociere”.

În prezent Ioana oferă traininguri, workshopuri și consultanță individuală în dezvoltarea abilităților de negociere, stabilirea strategiilor, alegerea tacticilor și tehnicilor de negociere pentru cazuri concrete.
Mai multe despre Ioana puteți citi pe site-ul ei www.ioana-consult.ro

Cu ce?
Cu deschidere, curiozitate, curaj, poftă de învățare și socializare!

Când?
23 septembrie, orele 18:30-20:00

Unde?
La Etaj - Str. Nicolae Bălcescu Nr. 12

Cum?
Înscrierea la atelier se face online. Apasă cu curaj, înscrie-te şi vino la atelier! Scrie-ne sincer de ce vrei să vii, zi-ne de unde ai auzit de noi și lasă-ne numărul tău de telefon.
https://docs.google.com/forms/d/13Gq15429UyrT_XvnxSn3h8WVXvzzu5Ygb05UmV7Fj5s/viewform?usp=send_form

Donaţia ta ajută incubator107 să supravieţuiască și ne încurajează meşterul.
Sugerăm o donație de 10 lei pentru fiecare întâlnire.