Negocierea la telefon, pe email si skype


Data și ora:
Gazdă:
Strada Turnului 3A, Sibiu 550197, Romania
Organizator:

Despre

Ce?
Negocierea la telefon, pe email si skype

Înscrie-te: https://goo.gl/forms/vgrWCyNYUTKDxBAv1

Cu cine?
Cu Ioana Andrievici - negociator & trainer negociere
Ioana Andrievici este expert negociator, autor și trainer în negociere, de profesie jurist, specializată în domeniul negocierii. Experiența ei în domeniu se întinde pe parcursul a peste 15 ani în care abilitățile sale au oferit baze solide de negociere pentru companiile și persoanele cu care a lucrat. Este de asemenea co-fondator și co-owner la compania Rubinian în cadrul căreia a dezvoltat partea de modele de contracte complexe – ca bază solidă de negociere pentru ambele părți și autoarea cărților ”101 tehnici de negociere”, „Negocierea și întocmirea contractelor„, ”Cum să negociezi bine orice și cu oricine” precum și a lucrării practice ”Planul de negociere – model și ghid complet.”
În prezent Ioana oferă traininguri, workshopuri și consultanță individuală în dezvoltarea abilităților de negociere, stabilirea strategiilor, alegerea tacticilor și tehnicilor de negociere pentru cazuri concrete.
Mai multe despre Ioana puteți citi pe site-ul ei www.ioana-consult.ro
Ioana Andrievici - negociator & trainer negociere

Cu ce?
Cu deschidere, curiozitate, curaj, poftă de învățare și socializare!

Unde?
Restaurant Pasaj Sibiu

Cum?
Înscrie-te: https://goo.gl/forms/vgrWCyNYUTKDxBAv1
Contribuția ta pentru participare este o donație minimă de 20 lei
Ești pe lista de participanți dacă îți apare mesajul „Înscrierea ta fost înregistrată cu succes!” – apoi, nu uita să îți notezi evenimentul în agendă!