Negreșită

Eveniment online  |  Teatru

Data și ora:
Gazdă:

Teatrul Gong, Str. Al. Odobescu, Sibiu

Despre

Video-performance "Negreșită"
spectacol nerecomandat celor cu vârsta sub 16 ani
Video-performance de/cu: Mădălina Brândușe, Alex Horghidan, Bogdan Balla, Alina Medoia, Carolina Vozian, Maria Sgârcitu, Ioana Chițu, Paula Duncă, Mișa Dumitriu, Ruxandra Miruna, Vlad Gligor, Anda Pleniceanu.
Durata: 1 oră și 20 de minute.
Într-o lume heteronormativă, cum este primit corpul queer?
„Negreșită” e o hartă politico-emoțională, lirică și intimă, a devenirii queer, care îmbină narațiuni personale cu critici ale structurilor sociale și ale felului în care acestea afectează persoanele LGBTQI+. „Negreșită” deschide discuția mai largă despre privilegiu, putere, disciplinare și emancipare, într-o societate unde legitimitatea persoanelor queer este pusă la îndoială la nivel național și instituțional, prin referendumuri homofobe și proiecte de lege transfobe. „Negreșită” e un spațiu pentru autoreprezentare, solidaritate, grijă și vindecare comunitară queer.

Proiect derulat de Asociația Quantic și co-finanțat de AFCN.
Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Sursa