Nightfall Vibrations - no fee

Eveniment gastronomic

Data și ora:
Gazdă:

Piața Mică 26, Sibiu, România
Organizator:

Despre

Inca de la inceputul prieteniei lor, Aton Pann si Bozzo au impartit aceeasi pasiune...iubirea pentru muzica. Aceasta pasiune au descoperit-o in genul de muzica House si odata cu trecerea timpului, atat Bozzo cat si Aton Pann, au incercat sa se surprinda reciproc cu groove-uri si bassline-uri pe placul lor si al publicului.

Axandu-se fiecare pe stilul lui caracteristic, odata uniti cei doi reusesc sa transmita vibratiile pozitive necesare pentru o seara de neuitat.

Asadar ne vedem sambata seara, 21 noiembrie, la Faust Cafe und Disko alaturi de Aton Pann si Bozzo care vin cu sunete noi si energice menite sa dansam.

FREE ENTRY !

ATON PANN

Aton Pann, mai bine de 7 ani a debutat ca DJ la mijlocul anului 2008 cand miscarea techno a ajuns si in orasul sau natal , Petrosani. Impreuna cu alti artisti din acel oras a incercat sa introduca si acest gen de muzica organizand petreceri private la inceput, mici afterhours la care lumea a inceput sa vina din ce in ce mai mult aducand si mixand totodata cu dj cunoscuti din Romania si nu numai : Mihai Popoviciu ,Pagal , Andrey Pushkarev ,Chemars , Kosta, Priku, Jay Bliss
.Muzica lui a ramas neschimbata , genul lui fiind caracteristic si unic pentu numele de Aton Pann.
Felul in care comunica cu publicul te va face sa uiti de tot si sa te distrezi cu el pana in zorii zilei. Modul in care acest dj apare pe piata muzicii underground romanesti si nu numai , stilul sau exotic , felul in care mixeaza ,promite sa aduca un nume mare in aceasta scena !

https://www.facebook.com/atonpann
https://soundcloud.com/atonpann
https://www.mixcloud.com/coltaturares/

BOZZO

Inca de mic copil Bozzo a avut o pasiune pentru muzica si tot ce inseamna sunet armonios. Odata cu trecerea timpului si-a rafinat gusturile muzicale axandu-se pe genuri underground.

Primul contact cu scena underground s-a dovedit a avea un impact major pentru Bozzo, el dedicandu-si timpul si energia in indeplinirea visului din copilarie : acela de a deveni dj. Acest vis a inceput sa se materializeze odata cu mutarea sa la Sibiu unde alaturi de Syl si Zipper au format Bass Aliens Crew.

In prezent, un set al lui Bozzo imbina laturile deep & tech ale genului House fiind influentat de sunetele placute ale naturii si de misterul caracteristic.

https://soundcloud.com/bogdan-bozzo
https://www.mixcloud.com/BOZZO/
http://outputroom.com/artist/bozzo/

Poster and photo credit : Leta Van J Photos