No Sugar (în deschidere Natalia Moise)


Data și ora:
Bilete:
10 lei
Gazdă:
Piața Mică 23, Sibiu 550182, Románia

Despre

Concert în cadrul festivalului Ars HUNGARICA 2017.

Natalia Elena Moise
Natalia Moise 11 ani face parte din corul de copii "Sunetul Muzicii" și a început să cânte de la vârsta de 5 ani. Este câștigătoare a numeroase festivaluri naționale și internaționale de interpretare.
Natalia a participat la Festivalul Capitala muzicală de la Sibiu din 2017 și a câștigat premiul special oferit de organizatorul festivalului Ars HUNGARICA de a susține un recital în cadrul acestuia.

No Sugar
Formația a trecut prin mari schimbări după înființare. Drumul lor, care a pornit destul de anevoios, în prezent a devenit stabil din punct de vedere al membrilor și drumul lor a căpătat un elan sigur pe calea muzicii pop. Stlul muzical este între pop și rock, de multe ori cu caracter liric. Formația are încredere în puterea muzicii live.
Anul 2016 a fost cel care a întărit trupa prin prezența solistei Portik Livia „personaj principal” și astfel s-a născut primul EP. Au participat la festivaluri și diferite concerte organizate în țară, peste tot au avut succes. Tot în acest an au câștigat concursul Cseh Tamás și din acest ajutor material au putut realiza discul mare, care a fost prezentat în ianuarie. Înregistrările au fost făcute în Studioul SuperSize Rekording.
O mare mândrie pentru trupă este cântecul Hiszek Benned ( Am încredere în tine), melodie, care în 2016 a câștigat titlul Legszebb Erdélyi Magyar Dal ( Cel mai frumos cântec maghiar din Transilvania). În repertoriul trupei se regăsesc melodii pop-rock maghiare și în limba engleză sub modul No Sugar.
Portik Livia – solist vocal, Bereczky Botond - ghitară, Ferenc Zoltán - instrumente cu clape și solist vocal, Basilidesz László - ghitară bass, Boeriu Adrian - tobe.

Fotografii