NOAH ȘI FLOAREA DE TURN


Data și ora:
Bilete:
15 lei; redus 10 lei
Gazdă:
Sala Studio, Str. Emil Cioran, nr. 1A (Centrul Cultural „Ion Besoiu”, intrarea din spate),

Despre

Destinul aduce împreună doi tineri cu personalități puternice și trecut dezagreabil. Ea – fostă dependentă de droguri. El – fost pușcăriaș, acuzat de propriul tată. Fără prieteni, refugiați în băutură, cei doi se întâlnesc într-un bar, spațiu din care acțiunea ia amploare și capătă dimensiuni amoroase într-un joc de-a șoarecele și pisica.

Curajul cu care cei doi își împărtășesc poveștile de viață și experiențele neplăcute prin care au trecut, aduc o atmosferă captivantă, iar spectacolul capătă o sensibilitate aparte. Universul emoțional ia amploare când personajele își prezintă dorința de a-și găsi un rost, un om ce să se plieze pe sufletul lor.
Regăsim în povestea personajelor trecutul, prezentul și viitorul multor tineri din ziua de astăzi. Când crezi că nu mai ai nicio speranță, atunci apare elementul salvator, dragostea.

Noah și floarea de turn
de Sean McLoughlin

REGIA: Viorel Rață
ÎN DISTRIBUȚIE: Cristina Blaga, Cristian Timbuș
MANAGER PROIECT: Luminiţa Bîrsan
ASISTENT PROIECT: Corina Predescu
SUNET: Tudor Răileanu
LUMINI: Dorin Părău

Biletele pot fi achiziționate de la Agenția Teatrală de pe str. Nicolae Bălcescu, nr. 17 sau în seara spectacolului, la intrarea în sală, în limita locurilor disponibile.

Fotografii