Noaptea Devoratorilor de Publicitate - Live Streaming

Eveniment online

Data și ora:
Bilete:
https://www.facebook.com/devoratori/
Gazdă:

Romania
Organizator:

Despre

Dacă ți-e dor de bună dispoziție și o atmosferă incendiară, prima ediție live streaming a celebrului eveniment Noaptea Devoratorilor de Publicitate va fi transmisă pe 7 iunie începând cu ora 20:00, pe vStage.ro. Materialul difuzat este cel din 2019 și îți va asigura aproximativ 7 ore de râs pe cinste.

Da, evenimentul se va desfășura duminică, pe 7 iunie, dar nu îți face griji pentru că luni, 8 iunie, este zi liberă.

Noaptea Devoratorilor de Publicitate este un eveniment internaţional, creat în 1981 de către Jean-Marie Boursicot, care, fascinat fiind de reclame, a început să colecţioneze spoturi publicitare din toată lumea pentru a le prezenta publicului larg într-un spectacol ce îşi propune să transmită publicului emoţiile, artisticul şi caracterul transcendent faţă de limitele culturale ale spoturilor publicitare. Cel care a adus acest show în România este Dan Chişu, producătorul general al spectacolului.

Acest proiect asigură contactul direct cu cei interesaţi: clienţi – consumatori – existenţi şi potenţiali. Astfel, participanţii au ocazia să se informeze şi să îşi educe gusturile în ceea ce priveşte dezvoltarea internaţională a unei categorii foarte importante în mass-media: publicitatea.

Când? Pe 7 iunie de la ora 20:00
Unde? La tine acasă
__________________________________________________________________

Bilete:
În sufragerie - 30 lei*

*La toate biletele se adauga comisionul de ticketing de 3 lei.

*Sursa text & foto: https://www.facebook.com/devoratori/