Noi 4 // spectacol invitat SIBIU PLAYS 2017


Data și ora:
Gazdă:

Teatrul Gong, Str. Al. Odobescu, Sibiu

Despre

Marți, 30 mai, ora 18:00
sala Parter, Teatrul pentru Copii și Tineret GONG
----------------------------------
spectacol invitat în cadrul Programului de Teatru „Sibiu Plays!”
NOI 4
de Lia Bugnar

REGIA: Dorina Chiriac; în DISTRIBUȚIE: Lia Bugnar, Maria Obretin, Oana Tudor, Marius Manole.

spectacol NErecomandat copiilor cu vârsta sub 12 ani
durată: 1h 30 min.

**
„Noi4” de Lia Bugnar și regizat de Dorina Chiriac este un spectacol scris în glumă, jucat în glumă, dar care a ajuns o întâmplare foarte serioasă. O întâmplare unde se abordează tot felul de teme superficiale (cotropirea actorului de către personaj, trădarea în iubire etc.) și o sumedenie de teme fundamentale (tăierea colțului de la unghia de la degetul mare, proporția vodka-suc în Bloody Mary). Între aceste două limanuri, cuprinsul este surprinzător de eclectic deopotrivă tragi-comic. „Noi4” este un spectacol în care toate personajele au rolurile principale, fiind distins în 2012 cu premiul pentru cel mai bun spectacol, în cadrul Festivalului Național de Teatru Independent.

**
Preţ bilet: 14 lei/ tarif unic

Accesul publicului la acest eveniment se face pe baza biletelor puse în vânzare la sediul teatrului conform programului (miercuri, joi, vineri 11:00 - 18:00, sâmbătă 10:00 – 18:00 și duminică 10:00 – 14:00), online (eventim.ro), la Librăriile Humanitas și în magazinele Germanos, Domo, Orange și Vodafone. Prețul unui bilet este de 14 lei, tarif unic. Pentru biletele achiziționate online și în rețeaua Eventim se percepe un comision de 10%.

✘ Rugăm spectatorii adulţi să verifice, înainte de cumpărarea biletelor, dacă spectacolele pe care doresc să le vizioneze sunt potrivite pentru copiii pe care îi însoţesc.

✘ După începerea spectacolului, accesul în sală nu mai este posibil.

Vă aşteptăm cu drag!
www.teatrulgong.ro