Nunta perfecta


Data și ora:
Bilete:
6 lei
Gazdă:

Piața Albert Huet 12, Sibiu 550182, Romania
Organizator:

Despre

Documentarul The Big Day (Ziua cea mare), un film despre ce inseamna organizarea unei nunti in zilele noastre, dar si despre industria creata pentru ca totul sa fie ca-n povesti.

Tineri îndrăgostiți, invitații, verighete, rochie albă, cursuri de dans, locații de vis, fotografii, torturi supraetajate. O zi. Ziua cea mare. Organizarea în cele mai mici detalii a nunții perfecte poate pune probleme neprevăzute, dar nimic nu e prea mult când vine vorba de o ocazie atât de specială.Cinemateca ASTRA FILM vă invită joi, 28 noiembrie 2013, ora 19, la documentarul The Big Day (Ziua cea mare) de Djuro Gavran. Realizat în Croația în 2012 și câștigător al marelui premiu la 21st days of Croatian Film, filmul prezintă perspectiva tinerilor de astăzi asupra acestui eveniment, ce așteptări au și cât sunt dispuși să plătească, mai ales că nu sunt de acord să facă nici un compromis când e vorba de propria lor nuntă. Pe măsură ce pretențiile cresc, o piață se dezvoltă pentru a le satisface dorințele și nunțile ca-n povești devin realitate.

Proiecția are loc la Astra Film Cinema, în Piața Mică, nr. 11. Biletele se pun în vânzare cu 30 de minute înaintea începerii proiecției. Informații la tel. 0751 166 516.