O experienţă de neuitat (Muaré Experience)


Data și ora:
Bilete:
Intrarea libera
Gazdă:
Piața Mare, Sibiu, Romania

Despre

O experienţă de neuitat (Muaré Experience)

Spania-UK-Argentina / Duchamp Pilot

Producţie şi compoziţie: Gastón Iungman
Scenografie: Roberto Strada
Coordonare artistică: Pablo Cuello
Montaj: Sergio Zárate
Regie scenică: Raúl Vargas
Muzica: Duchamp Pilot Gaz Twist (voce), Allan Ferguson (bass), Theo Cuevas (tobe), Gaston Iungman (chitară)
Sunet: Miguel Ángel Calatayud
Lumini: Stephane Viallon
Asistent producţie: Ifigeneia Androutsopoulou
Spectacolul „O experiență de neuitat” reprezintă un schimb intens între muzică și arte vizuale. Este un contrast de senzații, un dialog între un concert rock, un spectacol aerian și spațiul în care se interpretează.
Rock psihedelic și convulsiv. Echipa noastră, cu experiență îndelungată în producția de evenimente ample și originale, se depășește pe sine încercând să aducă această experiență de neuitat în fața publicului.
O sinergie totală de rock și teatru aerian. Experimentare teatrală pe fundalul cerului.
Marca noastră internațională este reprezentată de interpretările coregrafice în aer, sofisticate și originale, utilizând un sistem de harnașamente și macarale cu ajutorul cărora se creează spectacole uimitoare pe cer.
Scopul nostru este de a genera emoții puternice prin imagini și muzică live originală și intensă. Experiența noastră profesională este vastă, lucrăm la acest concept artistic încă din 1998. Grupul Muaré provine din Spania, dar își are sediul în Marea Britanie și Argentina. Ne mândrim cu o distribuție multinațională de interpreți de dans la înălţime, din 10 țări diferite.

Fotografii