Onenightstand & Hora Rockx ► Imperium Sibiu ◄


Data și ora:
Gazdă:

Strada Nicolae Balcescu, nr.24, Sibiu
Organizator:

Despre

Continuam turneul - Heartbreaker Tour 2019 cu un mic popas acasa!
Te asteptam Sambata, 20 aprilie, pe scena de la Imperium, incepand cu ora 22:00. Dupa concert nu plecam acasa, pentru ca atmosfera de party va fi sustinuta de Hora Rockx, care promite un mix de piese care sa ne duca distractia pana spre dimineata! O reteta perfecta pentru un party de povestit la nepoti!

Sex, Drugs and Rock n'Roll ... all you need for an onenightstand!In ultimii 7 ani onenightstand s-a facut auzita si remarcata in underground-ul scenei rock romanesti, prin concerte live, electrizante, fiind singura trupa romaneasca care imbina energia classic rock-ului cu blues si atitudinea punk rock.
Onenightstand isi gaseste radacinile in trupe ca Guns n’ Roses, The Rolling Stones, The Pretty Reckless si Joan Jett, onenightstand si-a rafinat stilul de-a lungul numeroaselor aparitii live, crescand numarul fanilor cu fiecare concert.
Primele lansari muzicale s-au concretizat in 2012 sub forma unor Demo-uri, urmate de lansarea single-ului (Dirty Secret) in 2017 iar incepand cu 2018 trupa lanseaza periodic compilatii live, din turneu, sub numele de "live bootleg".