Onenightstand & Hora Rockx ► Imperium Sibiu ◄


Data și ora:
Gazdă:

Strada Nicolae Balcescu, nr.24, Sibiu
Organizator:

Despre

n weekend-ul in care tot Sibiul va suna rock te asteptam pe scena de la Imperium! Sambata, 27 iulie, incepand cu ora 22:30 dam drumul la treaba. Dupa concert nu plecam acasa, pentru ca atmosfera de party va fi sustinuta de Hora Rockx, care promite un mix de piese care sa ne duca distractia pana spre dimineata! O reteta perfecta pentru un party de povestit la nepoti!

Sex, Drugs and Rock n' Roll ... all you need for an onenightstand! In ultimii 7 ani onenightstand s-a facut auzita si remarcata in underground-ul scenei rock romanesti, prin concerte live, electrizante, fiind singura trupa romaneasca care imbina energia classic rock-ului cu blues si atitudinea punk rock.
Onenightstand isi gaseste radacinile in trupe ca Guns n’ Roses, The Rolling Stones, The Pretty Reckless si Joan Jett, onenightstand si-a rafinat stilul de-a lungul numeroaselor aparitii live, crescand numarul fanilor cu fiecare concert.
Primele lansari muzicale s-au concretizat in 2012 sub forma unor Demo-uri, urmate de lansarea single-ului (Dirty Secret) in 2017 iar incepand cu 2018 trupa lanseaza periodic compilatii live, din turneu, sub numele de "live bootleg".

Fotografii