ORACOL


Data și ora:
Bilete:
10 lei
Gazdă:
Centrul de Tineret

Despre

ORACOL

La intersecţia dintre eveniment şi spectacol, la despărtirea de introspecţie şi jurnal, Oracol aduce o poveste de dragoste de secol XXI. Performance-ul porneşte de la un text poetic care vorbeşte despre dragostea necondiţionată. Oracol este un poem urban, o mărturie, un love-story colectiv care s-a născut din energiile oraşului.
S-a întâmplat să se îndrăgostească toate femeile din oraș în același timp. În aceeași zi, La aceeași oră. Și să se întâlnească. Și să-și vorbească. Și să se nască un text magic – Oracol – care a căpătat o formă într-un laptop al insomniilor și ceștilor de cafea ale Rucsandrei Pop. Și apoi s-a întâmplat să capete o formă “de spus mai departe prin viu grai” în insomniile și ceștile de cafea ale Grațielei Bădescu. Am început să dăm drumul fluturilor din stomac în speranța că EL va trimite o scrisoare de pe front. Fluturi mii și mii căzuți la datorie. “Primiți cu ușa deschisă?” i-am întrebat și i-am forțat să stea unii lângă alți. Pe ei lângă ele. Pe ele lângă ei. Poate-poate fluturii rezistă. Rezultatul acestui război rece – zeci de scrisori către și dinspre front.
P.S Nu vă supărați, n-ați văzut cumva niște fluturi? Lipsesc la inventar

Spectacolul a fost prezent la Festivalul National de Teatru de la Satu Mare in 2013, la Sibiu International Fringe Festival in 2013, la Festivalul de Teatru de la Pitesti in 2013...

bilet 10 lei, rezervari la tel 0745261751