Pălării şi accesorii de vară // atelier de meşteRILIT


Data și ora:
Gazdă:

Teatrul Gong, Str. Al. Odobescu, Sibiu

Despre

Sâmbătă, 18 iunie, de la ora 10:00 și ora 12:00
------------------------------------------------------------
ATELIERUL DE...meșteRILIT
- atelier de creație: Pălării şi accesorii de vară -

Coordonator: Aurelia Călinescu

ateliere recomandate copiilor cu vârsta cuprinsă între 6 și 10 ani
durata: 1h 30 min.

**
Simpaticul iepuraș Rilă este tare nerăbdător! În luna iunie, alături de AuRILĂ, ne pregătim pentru vară şi mult soare. Aşadar meşterim pălării şi alte accesorii de vară, din sfera teatrală.
Scopul unui astfel de atelier este de a dezvolta creativitatea copiilor prin deprinderea unor operațiuni manuale de tăiere-decupare-asamblare și folosirea unor materiale diverse și tehnici de construcție, specifice artei teatrale.

ATELIERUL DE MEȘTERILIT își propune să dezvolte un mediu creativ-educațional pe un model ce are la bază promovarea unor cursuri interactive pentru copii. Aceste ateliere deschid o poartă spre o mai bună înțelegere a artei teatrale prin formarea unei gândiri creative, orientată spre dialog și dezvoltarea imaginației copiilor care au șansa să învețe lucruri noi într-un anturaj prietenos.

**
Preț bilet: 14 lei

Înscrierile la ateliere se fac pe baza biletelor cumpărate exclusiv de la sediul teatrului din str. Alexandru Odobescu nr. 4, conform programului Agenţiei de Bilete: miercuri, joi, vineri 11:00 - 18:00, sâmbătă 10:00 – 18:00 și duminică 10:00 – 14:00 sau la adresa de e-mail ticketing@teatrulgong.ro. Prețul unui bilet este de 14 lei, tarif unic. Locurile sunt limitate la 10 participanţi/atelier.

La finalul proiectului copiii păstrează toate obiectele create în cadrul atelierelor.

Vă aşteptăm cu drag!
www.teatrulgong.ro