Pam-Pam, o comedie veșnic actuală


Data și ora:
Bilete:
30 de lei- Single, 40 de lei- Double, 15 lei Elevi/ Studenți/ Pensionari
Gazdă:
Strada Mălinului 2, Sibiu 550271, Romania
Organizator:

Despre

Anul acesta cele 25 de ore de teatru non-stop devin 25 de zile de teatru. Vom organiza într-un interval de 25 DE ZILE (02-26 octombrie 2020), în OPT spații din Sibiu, OPTSPREZECE evenimente împărțite în 4 capitole, denumite sugestiv.

PAM – PAM, un spectacol al Teatrul de Artă București.
Pamfletele lui Constantin Tănase în interpretarea fabulosului actor George Constantinescu.
Teatru vechi pentru timpuri noi. O comedie scrisă acum 80 de ani, despre România de-atunci şi de-acum. Surprinzător, aceeaşi.
Teatrul de Artă București este un nume cu rezonanță în peisajul artistic românesc.
Spectacolul PAM – PAM a fost prezent la TOATE edițiile festivalului 25 DE ORE DE TEATRU NON-STOP. Începând cu prima ediție, cea din anul 2011, spectacolul s-a jucat an de an, în locuri diferite.
Ba mai mult, în anul 2015, în 28-29 martie, într-o performanță demnă de Cartea Recordurilor, actorul George Constantinescu a jucat acest spectacol fără oprire timp de 25 de ore, în diferite spații din orașul Sibiu.
Iată că anul acesta spectacolul revine într-un loc proaspăt, la Șura Culturală din Gușterița. Ce bucurie!

25 de ore de teatru (non-stop) devin 25 de zile de teatru!
Pentru o ediție memorabilă, vino alături de noi, spectatorule!

Bilete si abonamente pe platforma iabilet.ro

25 DE ORE DE TEATRU NON-STOP, ediția a X-a, este o acțiune organizată de Asociația BIS (BIS Teatru), cofinanțată de Primăria Sibiu și de Consiliul Județean Sibiu.

Parteneri: Filarmonica de Stat Sibiu - Sala Thalia, Șura Culturală Gușterița, Muzeul Astra, Sala Transilvania Sibiu, Casa Teutsch (Librăria Erasmus), Golden Tulip Ana Tower Sibiu
Partener de tradiție: Marquardt

• Sunt respectate toate normele sanitare în vigoare. Purtarea măștii este obligatorie!
• Accesul în incintă este permis cu 30 de minute înainte de începerea evenimentului. Vă recomandăm să veniți din timp pentru a evita aglomerația și pentru a începe spectacolul la ora anunțată.
• Vă încurajăm să achiziționați biletele ON-LINE, din timp, de pe platforma iabilet.ro, la prețul de 30 lei (Single) și 40 lei (Double). Biletele Double sunt ptr 2 persoane (cuplu/ familie/ prieteni), iar această categorisire ne ajută să organizăm distanțarea fizică necesară între spectatori.
• În seara spectacolului, la intrare, va fi disponibil un NUMĂR LIMITAT de bilete la prețul de 40 lei/ persoană.
• Biletele își pierd valabilitatea la ora începerii spectacolului.