Pam Pam


Data și ora:
Gazdă:

Strada Ștefan cel Mare 56, Sibiu 557260, Romania

Despre

Teatrul de Artă București.
Un one-man show ce are la bază pamfletele lui Constantin Tănase. Cu George Constantinescu.
Durată: 50’
Bilete: 25 lei

Teatru vechi pentru timpuri noi. O comedie scrisă acum 80 de ani despre România de-atunci şi de-acum…. Surprinzător, aceeaşi… Spectacol a fost declarat în prima ediţie a Festivalul de Teatru „25 de ore de teatru non-stop, „Spectacolul Festivalului” și este invitat la fiecare ediţie.

„Un singur spectacol de teatru jucat, fără întrerupere, timp de 25 de ore, este premiera, demnă de Cartea Recordurilor, pe care vrea s-o realizeze la Sibiu actorul bucureștean George Constantinescu.” Radio România Actualități

„E un spectacol ce va testa toate limitele rezistenței dar în același timp e un eveniment unic pentru orașul Sibiu’, spune Bogdan Sărătean, directorul festivalului 25 de ore de teatru non-stop.” Agerpres

Biletele pentru ediția din acest an a festivalului pot fi cumpărate direct de pe pagina de facebook a evenimentului: www.facebook.com/respira.teatru, de pe siteul oficial al festivalului: www.respirateatru.ro sau de pe siteul www.kompostor.ro. Asociația Culturală BIS, organizatorul evenimentului, nu percepe niciun comision pentru vânzarea online a biletelor la festival.

În Sibiu, biletele pot fi cumpărate din următoarele locații:
-> Agenția Teatrală
Strada Nicolae Bălcescu, nr. 17
Marți - Sâmbătă: 11:00 - 18:00
Duminică: 10:00 - 14:00

-> Librăria Humanitas
Strada Nicolae Bălcescu, nr. 16
Luni - Sâmbătă: 10:00 - 20:00
Duminică: 11:00 - 17:00

-> Librăria Habitus
Piața Mică, nr. 4
Luni - Sâmbătă: 10:00 - 20:00

Festivalul „25 de ore de teatru non – stop” este o acțiune cofinanțată de Consiliul Local Sibiu și Primăria Municipiului Sibiu. Evenimentul este organizat de Asociația Culturală BIS, sub egida EFFE - Europe For Festivals, Festivals For Europe.

Parteneri:
MARQUARDT, UNIMAT, Simpa, Teatrul Național Radu Stanca, Universitatea Lucian Blaga, Teatrul Gong, Librăria Habitus, Librăria Humanitas, Hotel Continental Forum.