Parintele Arsenie Boca in duh si adevar de Nicolae Margineanu


Data și ora:
Bilete:
6 lei
Gazdă:

Piața Albert Huet 12, Sibiu 550182, Romania
Organizator:

Despre

Parintele Arsenie Boca in duh si adevar de Nicolae Margineanu

Cinemateca Astra Film prezinta joi, 10 aprilie 2014, începând cu ora 19, o proiectie speciala în preajma sarbatorilor pascale: Parintele Arsenie Boca în duh si adevar de Nicolae Margineanu- regizor care pentru cariera sa impresionanta a fost omagiat de curând cu premiul Gopo pentru întreaga activitate.

Cinemateca Astra Film prezintă joi, 10 aprilie 2014, începând cu ora 19, o proiecţie specială în preajma sărbătorilor pascale: Părintele Arsenie Boca în duh şi adevăr de Nicolae Mărgineanu- regizor care pentru cariera sa impresionantă a fost omagiat de curând cu premiul Gopo pentru întreaga activitate.
Noua producţie din 2013 despre cel considerat de mulţi credincioşi “ultimul sfânt al românilor” se concentrează pe un interviu cu măicuţa Marina, dar şi pe picturile de pe pereţii bisericii de la Drăgănescu, pictate în întregime de Arsenie Boca, după ispăşirea suferinţelor din temniţele comuniste.
Continuarea documentarului Părintele Arsenie Boca , omul lui Dumnezeu, formată din mai multe testimoniale, urmează să apară, dar regizorul Nicolae Mărgineanu a ales ca testimonialul cu măicuţa Marina să fie transformat într-un film de sine stătător.
Proiecţia are loc la Astra Film Cinema, în Piaţa Mică, nr. 11. Biletele se pun în vânzare cu 30 de minute înaintea începerii proiecţiei. Informaţii la tel: 0751.166.516

Fotografii