Părinți fericiți, copii fericiți


Data și ora:
Gazdă:
Organizator:

Despre

CE?
Vom descoperi cât de importante sunt sentimentele părinților în relația cu copiii. Evident, este important ca un copil să învețe să fie atent la sentimentele lui, dar deseori acesta este un lucru dificil de înfăptuit chiar și pentru adulți, cu atât mai mult pentru copii.
Vom afla la acest atelier ce emoții avem și cum înfluențează acestea relația cu copilul nostru.

CU CINE?
Adrian Beu - un om în căutarea adevărului, nu cel absolut, ci cel al fiecărei persoane individuale. Un om un, un psiholog care crede în dezvoltare personală și în relații armonioase între oameni.

Adrian este psiholog școlar, psihoterapeut și trainer cu experiență în lucrul cu copiii prin activități în cabinetul școlar și participarea la numeroase proiecte europene privind drepturile copilului. Adrian este secretar în Asociația "Positive life" și cofondator al Programului Școlar Internațional "Live Positive Life".

CU CE?
Bună dispoziție, dorință de autocunoaștere, implicare în viața și educația copilului prin activități practice de dezvoltare personală.

Unde?
La Etaj, Str. Nicolae Bălcescu Nr. 12
orele 18:30 - 20:00

Cum?
Înscrierea la atelier se face online. Apasă cu curaj aici, înscrie-te şi vino la atelier! Scrie-ne sincer de ce vrei să vii, zi-ne de unde ai auzit de noi și lasă-ne numărul tău de telefon.

Donaţia ta ajută incubator107 să supravieţuiască și ne încurajează meşterul.

Sugerăm o donație de 10 lei pentru fiecare întâlnire.