Părinți fericiți, copii fericiți

Eveniment gastronomic

Data și ora:
Gazdă:

Nicolae Balcescu 12, 550159 Sibiu
Organizator:

Despre

CE?
Vom descoperi cât de importante sunt sentimentele părinților în relația cu copiii. Evident, este important ca un copil să învețe să fie atent la sentimentele lui, dar deseori acesta este un lucru dificil de înfăptuit chiar și pentru adulți, cu atât mai mult pentru copii.
Vom afla la acest ce emoții avem și cum înfluențează acestea relația cu copilul nostru.
Vom face cunoștință cu Academia Părinților!

CU CINE?
Adrian Beu - un om în căutarea adevărului, nu cel absolut, ci cel al fiecărei persoane individuale. Un om un, un psiholog care crede în dezvoltare personală și în relații armonioase între oameni.

Adrian este psiholog școlar, psihoterapeut și trainer cu experiență în lucrul cu copiii prin activități în cabinetul școlar și participarea la numeroase proiecte europene privind drepturile copilului. Adrian este secretar în Asociația "Positive life" și cofondator al Programului Școlar Internațional "Live Positive Life".

Fondator al conceptului Academia Părinților în cadrul Star Kids Center - proiect pilot derulat în perioada octombrie - decembrie 2015.

Seminariile din cadrul Academia părinților se adresează părinților, educatorilor și viitorilor părinți. Conținutul și structura atelierelor de grup au ca obiectiv atât informarea părinților, cât și capacitarea acestora cu atitudini și abilități necesare într-o relație armonioasă copil – părinte, copil – educator. Se abordează teme de interes precum: comunicarea, gestionarea situațiilor de criză, modalități de stimulare a comportamentelor prosociale și pozitive, motivația copilului și alte teme propuse de participanți.

CU CE?
Bună dispoziție, dorință de autocunoaștere, implicare în viața și educația copilului prin activități practice de dezvoltare personală.

Unde?
La Etaj, Str. Nicolae Bălcescu Nr. 12
orele 18:30 - 20:00

Cum?
Înscrierea la atelier se face online. Apasă cu curaj aici, înscrie-te şi vino la atelier! Scrie-ne sincer de ce vrei să vii, zi-ne de unde ai auzit de noi și lasă-ne numărul tău de telefon.
https://docs.google.com/forms/d/1CXGTzUCDVDqBPe8P7H3T_6Uyy_ftE8KrW7_BaTZcARE/viewform?usp=send_form

Donaţia ta ajută incubator107 să supravieţuiască și ne încurajează meşterul.

Sugerăm o donație de 10 lei pentru fiecare întâlnire.