Peet Project: The Bad Boys of Budapest


Data și ora:
Bilete:
15 lei
Gazdă:
Sibiu, Romania / Atrium

Despre

Concert în cadrul festivalului Ars HUNGARICA 2017.
Este vorba despre una dintre cele mai renumite formații de pop-funk-jazz din Ungaria la această oră. În anul 2009 formația Peet Projct a obținut premiul cel mare al anului pe plan național la Radio Jazzy. Atunci a apărut primul lor disc „Pink Spirit” urmat în 2011 noiembrie de „Turn You on„ în aprilie 2013 „Overseas” și în 2015 cu titlul „LOVE” a apărut pe rafturile din magazine al patrulea lor album.
Sunt o prezență dinamică, plină de energie, îmbinând armonios stilurile funky și pop. Libertatea caracteristică jazzului se îmbină perfect cu vioara solistului Ferencz Péter ”Peet” și cu forța saxofonul.
Formația funky-pop este invitată permanent la festivalurile de jazz din America. În anul 2013 la festivalul Catalina Island Jazztrax din Los Angeles a obținut titlul „Descoperirea anului”.
După turneul din America în anul 2015 s-au bucurat de un foarte mare succes pe plan național, când au promovat showul Hungary’s Got Talent și au prezentat în primă audiție „Jazz&Wine”.
În 2016 formația a primit o invitație specială de la vestitul saxofonist Dave Kos pe insula din Caraibe, unde au trebuit să distreze 2000 de spectatori împreună cu acesta, invitați pe insulă. Prietenia lor cu Dave a adus un nou succes de radio. În primăvara anului 2017 au stagnat 14 săptămâni în Top 30 Billbord cu melodia “Rosy Cheeks”.
Un alt mare succes a fost selecția pentru Eurovision 2017 la care au obținut calificarea în finala din Ungaria cu cântecul ”Bad Boys of Budapest”.
În iulie 2017 a apărul cel mai nou disc al lor care cuprinde 13 cântece cy Dave Koz, James Copley, Jonathan Fritze și starul maghiar Gáspár Laci. Discul a fost prezentat cu mare succes pe vasul A38.
Concert în cadrul festivalului Ars HUNGARICA 2017.

Fotografii