Perfect sănătos, proiecție de gală la CINE M-A văzut la Habitus


Data și ora:
Gazdă:

Piața Mică 4, Sibiu, România

Despre

CINE M-A văzut la Habitus prezintă PERFECT SĂNĂTOS, cel mai recent film al talentatei regizoare Anca Damian (Crulic (2013), Muntele magic (2015)), în premieră la Sibiu. Din distribuție fac parte Vlad Ivanov, Anghel Damian, Olimpia Melinte, Adrian Titieni. Proiecția de gală va avea loc miercuri, 20 septembrie, de la ora 20.00, la Librăria Habitus, în prezența tânărului actor Anghel Damian și a co-scenaristei Lia Bugnar.

Sinopsis:
Andrei (Anghel Damian) este un tânăr avocat cu sentimente contradictorii pentru tatăl său, Toma (Vlad Ivanov), un judecător respectat. Moartea suspectă a acestuia din urmă îl va face pe tânăr să înceapă o investigație pe cont propriu, reparcurgând fiecare pas făcut de tatăl său de-a lungul ultimei sale zile. Această investigație se transformă treptat într-o călătorie a maturizării, căci Andrei va ajunge să-și definească poziția față de modelul său în viață.

Preţ bilet: 10 lei.
Rezervări: telefonic la 0269250383 sau prin sms la 0733956223.

CINE M-A văzut la Habitus este un eveniment organizat de Asociaţia ESTE FILM şi Librăria Habitus, cu sprijinul Aparte Film.